Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έρχεται στην Κύπρο ο Ντράγκαν Τάρλατς

  16/11/2018 13:15
Έρχεται στην Κύπρο ο Ντράγκαν Τάρλατς

Έρχεται στην Κύπρο ο Ντράγκαν Τάρλατς

  16/11/2018 13:15

Ο θρύλος της ελληνικής και ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας, με παρουσία στον Ολυμπιακό, την Ευρωλίγκα, στο ΝΒΑ και στους Σικάγο Μπουλς, Ντράγκαν Τάρλατς, θα βρεθεί στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος σερβοέλληνας σέντερ θα βρεθεί στην χώρα μας στο πλαίσιο της προώθησης του Junior NBA Cyprus, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019.

Την ερχόμενη Τρίτη 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στις 12:30, η δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του προγράμματος του Junior NBA Cyprus όπως και τα Drafts της διοργάνωσης.

Ο Ντράγκαν Τάρλατς αποτελεί πρέσβη του Junior NBA στην Ευρώπη και θα χαιρετίσει την δημοσιογραφική διάσκεψη, ενώ θα έχει χρόνο να γνωρίσει από κοντά τους μικρούς καλαθοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στο Junior NBA Cyprus.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή διοργάνωση για τα κυπριακά δεδομένα, όπου 30 ομάδες οι οποίες προέρχονται από 12 Γυμνάσια Σχολεία της Κύπρου, θα μεταμορφωθούν σε 30 ομάδες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και θα αγωνιστούν μεταξύ τους στην Ανατολική και Δυτική περιφέρεια, με στόχο την διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι και την εκμάθηση του ευ αγωνίζεσθαι και του αλληλοσεβασμού.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας