Έρχεται στην Κύπρο ο Ντράγκαν Τάρλατς

Ο θρύλος της ελληνικής και ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας, με παρουσία στον Ολυμπιακό, την Ευρωλίγκα, στο ΝΒΑ και στους Σικάγο Μπουλς, Ντράγκαν Τάρλατς, θα βρεθεί στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος σερβοέλληνας σέντερ θα βρεθεί στην χώρα μας στο πλαίσιο της προώθησης του Junior NBA Cyprus, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019.

Την ερχόμενη Τρίτη 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στις 12:30, η δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του προγράμματος του Junior NBA Cyprus όπως και τα Drafts της διοργάνωσης.

Ο Ντράγκαν Τάρλατς αποτελεί πρέσβη του Junior NBA στην Ευρώπη και θα χαιρετίσει την δημοσιογραφική διάσκεψη, ενώ θα έχει χρόνο να γνωρίσει από κοντά τους μικρούς καλαθοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στο Junior NBA Cyprus.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή διοργάνωση για τα κυπριακά δεδομένα, όπου 30 ομάδες οι οποίες προέρχονται από 12 Γυμνάσια Σχολεία της Κύπρου, θα μεταμορφωθούν σε 30 ομάδες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και θα αγωνιστούν μεταξύ τους στην Ανατολική και Δυτική περιφέρεια, με στόχο την διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι και την εκμάθηση του ευ αγωνίζεσθαι και του αλληλοσεβασμού.

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League