Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έναρξη ψηφοφορίας για το ΟΠΑΠ All Star Game - Χωρίς κάρτα φιλάθλου το τουρνουά

  21/11/2018 17:37
Έναρξη ψηφοφορίας για το ΟΠΑΠ All Star Game - Χωρίς κάρτα φιλάθλου το τουρνουά

Έναρξη ψηφοφορίας για το ΟΠΑΠ All Star Game - Χωρίς κάρτα φιλάθλου το τουρνουά

  21/11/2018 17:37

Αποτελεί την μεγάλη γιορτή της κυπριακής καλαθόσφαιρας και έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο λόγος για το ΟΠΑΠ All Star Game το οποίο διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΟΠΑΠ Κύπρου όπου επιστρέφει στις 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία και ετοιμάζεται για ακόμα μία χρονιά να κλέψει τις εντυπώσεις από τον φίλαθλο κόσμο.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά, στο 7ο ΟΠΑΠ All Star Game, όπου το Στάδιο Ελευθερία ήταν κατάμεστο με περισσότερους από 6500 φίλους της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, οι φίλοι του κυπριακού μπάσκετ αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο 8ο ΟΠΑΠ All Star Game, το οποίο θα επιφυλάσσει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις για το κοινό.

Ψηφοφορία για τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές

Πέραν όμως από τις εκπλήξεις που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το ενδιαφέρον θα τραβήξει για ακόμα μία φορά ο καλαθοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους κορυφαίους Κύπριους / Ευρωπαίους και τους Rest of the World, που αγωνίζονται στην ΟΠΑΠ Basket League.

Ο φίλαθλος κόσμος έχει την δυνατότητα να επιλέξει τους αγαπημένους του καλαθοσφαιριστές για τις δύο ομάδες, με την ψηφοφορία να ξεκινάει από σήμερα και να ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου. Κάθε φίλαθλος έχει το δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι και πέντε καλαθοσφαιριστές στην κάθε μία από τις δύο ομάδες.

Από τις ψήφους του κοινού θα προέλθουν οι έξι καλαθοσφαιριστές (από τους δώδεκα) της κάθε μίας από τις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν το παιχνίδι. Δύο καλαθοσφαιριστές για κάθε ομάδα θα επιλεγούν μέσα από ψηφοφορία των οκτώ προπονητών που απαρτίζουν την ΟΠΑΠ Basket League, οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου κάποιου καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται στην δική τους ομάδα. Επίσης, τρεις καλαθοσφαιριστές θα επιλέξουν οι προπονητές και οι συνεργάτες τους, οι οποίοι θα είναι στους δύο πάγκους κατά την διάρκεια του 8ου ΟΠΑΠ All Star Game.

Όσο αφορά την τελευταία μία θέση στο ρόστερ των δύο ομάδων, θα υπάρξει ανακοίνωση εντός των επομένων ημερών για να αποκαλυφθεί με ποιο τρόπο θα ολοκληρωθούν τα ρόστερ των δύο ομάδων.

Η ανάδειξη των δύο προπονητών και των συνεργατών τους

Οι προπονητές που θα είναι στους πάγκους των δύο ομάδων κατά την διάρκεια του 8ου ΟΠΑΠ All Star Game, θα είναι οι τεχνικοί οι οποίοι οι ομάδες τους θα εξασφαλίσουν την 1η και 2η θέση στην ΟΠΑΠ Basket League μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής. Χρέη βοηθών προπονητών θα αναλάβουν οι δύο τεχνικοί που οι ομάδες τους θα καταλάβουν την 3η και 4η θέση στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής όπου η ομάδα του θα είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει την ομάδα του στο ΟΠΑΠ All Star Game αλλά και τον συνεργάτη του στον πάγκο.

** Για το ΟΠΑΠ All Star Game, δεν θα είναι απαραίτητη η υπόδειξη κάρτας φιλάθλου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας