Τι είχες ΠΑΟ, τι είχα πάντα...

Στο Α' μέρος δέχθηκε 48 πόντους. Στο Β' πέτυχε 24. Χωρίς συνέπεια σε άμυνα και επίθεση, η κατάληξη ήταν ίδια. Η Χίμκι χωρίς Σβεντ κέρδισε εύκολα (76-68) και βύθισε τον Παναθηναϊκό σε βαθιά κρίση.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά εκτός έδρας και υποχώρησε στο 5-5 της βαθμολογίας, βάζοντας τη Χίμκι στο... κόλπο της οκτάδας (4-6). Παρά το γεγονός πως οι Ρώσοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Αλεξέι Σβεντ, οι «πράσινοι» παρουσίασαν κακό πρόσωπο για άλλη μια φορά, δεν έπαιξαν άμυνα στο πρώτο ημίχρονο (48π., παθητικό), «μπλόκαραν» επιθετικά στο δεύτερο (έβαλαν 24π.) και γνώρισαν ακόμα μία ήττα μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, που δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου, αποφάσισε να «μικρύνει» το ροτέισιον, κρατώντας στον πάγκο τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Ντίνο Μήτογλου (DNP). Σκιά του εαυτού του και πάλι ο Νικ Καλάθης (1/9 νούμερα, 4 ασίστ, 3 λάθη), δεν αρκούσαν στους πρωταθλητές Ελλάδας οι διψήφιοι Κιθ Λάνγκφορντ (17π.), Τζέιμς Γκιστ (19π., 9ρ.) και Ματ Λοτζέσκι (13π.).

Από την άλλη, η front line των Ρώσων και το δίδυμο Άντονι Γκιλ (21π.) - Τζόρνταν Μίκι (14π.) ήταν εκείνο που έκανε τη... ζημιά στους «πράσινους» και έδωσε μια νίκη ζωτικής σημασίας στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα