Επανάληψη του Έπους!

Την επανάληψη του έπους της Πορτογαλίας επιθυμούμε να ζήσουμε όλοι στα ερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου με Αυστρία και Μεγάλη Βρετανία, τη Κυριακή και τη Δευτέρα.
 
Φυσικά, όταν ακούμε «Έπος της Πορτογαλίας» το μυαλό όλων μας πηγαίνει στο Euro 2004 και τον άθλο της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.
 
Η Κύπρος όμως έχει το δικό της έπος και αυτό έγινε μόλις πέρσι!
 
Ήταν 23 Νοεμβρίου 2017, όταν η Εθνική Κύπρου ξεκινούσε την περιπέτεια των παραθύρων της FIBA στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021. Πρώτη αγωνιστική στην πρώτη φάση των ομίλων, υποδεχόταν την Πορτογαλία στο Ελευθερία.
 
Με την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, όπου πέρα των 5000 φίλων της Εθνικής κατέκλυσαν το γήπεδο, τα πόδια των διεθνών μας απέκτησαν… φτερά και έφτασαν σε μία σημαντική νίκη.
 
Νίκη απέναντι σε μία Εθνική που έχει πάει δύο φορές τα τελευταία χρόνια σε τελικούς Ευρωμπάσκετ. Νίκη απέναντι σε μία Εθνική που είχε ουκ ολίγες φορές δυσκολέψει κάθε αντίπαλο εντός και εκτός έδρας.
 
Δύναμη ήταν ο κόσμος και με αυτόν στο πλευρό της, η Κύπρος έχει μπροστά της δύο ακόμα μεγάλες προκλήσεις: Αρχικά την Αυστρία (2/12, 16:00) και στη συνέχεια την Μεγάλη Βρετανία (3/12, 19:00).
 
Ευχόμαστε να δούμε πρώτα από όλα μια ανταγωνιστική Εθνική, απέναντι σε δύο πολύ δύσκολους αντιπάλους και από εκεί και πέρα, ελπίζουμε!
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)