Αντετοκούνμπο: «Έχασα τον ύπνο μου με αυτό που έγινε με τον Θανάση»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ποστάρισμα που έκανε στα social media μετά το κρούσμα ρατσισμού εις βάρος του αδερφού του, Θανάση. «Φανταστείτε τι θα πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών».

Στην ΕΡΤ μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στάθηκε στο κρούσμα ρατσισμού εις βάρος του Θανάση, λέγοντας πως στεναχωρήθηκε πολύ

Δεν ξέχασε να αναφερθεί στο παρατσούκλι που του έδωσε ο Σακίλ, στη στήριξη των Ελλήνων προς το πρόσωπο του και στη προσπάθεια του να γίνεται συνεχώς καλύτερος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα από τους Νικς: «Σίγουρα κάθε ήττα πονάει. Θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς. Σήμερα δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε, θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Να το διαχειρίζεσαι αυτό. Θέλω να είμαι όσο σταθερός γίνεται». 

Για το παρατσούκλι Superman που του Σακίλ Ο’ Νιλ: «Είναι τεράστιο κοπλιμέντο, πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του NBA. Δεν θέλω να είμαι ο superman, θέλω να παραμείνω ο Γιάννης. Ο Greek Freak». 

Για τη βελτίωσή του: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει. Να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα μου. Να παίρνω ριμπάουντ, να πασάρω την μπάλα, να σκοράρω». 

Για το κρούσμα ρατσισμού εις βάρος του αδερφού του: «Σίγουρα περίμενα ότι θα γίνει ένας ντόρος με το ποστάρισμά μου. Δεν έχω μιλήσει ξανά για τέτοιο θέμα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λες ότι φτάνει ως εδώ. Που λες ότι δεν πάει πιο κάτω. Έχασα τον ύπνο μου, στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν το έκανα για εμένα και τον Θανάση πιο πολύ, το έκανα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό στη ζωή τους. Ήταν ωραία και η κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που φόρεσε τη γαλανόλευκη φανέλα. Αν μπορεί να βγει κάποιος κατά του Θανάση, που εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει στον Παναθηναϊκό, τι θα πει κάποιος για ένα παιδί στο δημοτικό. Φανταστείτε τι θα πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών. Ο Θανάσης εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει με την ψυχή του, το διασκεδάζει περισσότερο από τον καθένα εκεί έξω». 

Για τη στήριξη από τους Έλληνες: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Είναι ωραίο να βλέπω ελληνικές σημαίες στο γήπεδο και να ακούω ανθρώπους που φωνάζουν το όνομά μου».

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών
Χάλκινο μετάλλιο για τη Βέρα Τουκολούκοβα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής