«Ο κόσμος δεν σέβεται – Ίσως κουράστηκαν να παίρνουμε τρόπαια, να σταματήσουμε λίγο»

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (09/01) αγώνα απέναντι στην Ντιναμό Σασάρι, για τους «16» του FIBA Europe Cup, ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ, Αντρέας Λευκαρίτης, έκανε παράπονα για την πενιχρή παρουσία του κόσμου.
 
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λάρνακας το πήρε ένα βήμα παραπέρα με τις δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.
 
Για τον λιγοστό κόσμο στο παιχνίδι κόντρα στη Σάσαρι: «Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από τον κόσμο της ομάδας μας. Πέρσι πήραμε τρεμπλ, πήγαμε στους «16» του Europe Cup και δεν είναι η πρώτη φορά που δεν έρχεται ο κόσμος. Είναι απών και είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω πώς νιώθω. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με ό,τι έχει σχέση με την καλαθόσφαιρα. Μπορείς να μας πεις και με άλλη λέξη αυτούς που ασχολούμαστε, αλλά ας το πούμε ρομαντικοί».
 
Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει: «Σίγουρα. Υπάρχουν δύο παράγοντες για να δω του χρόνου τι θα γίνει. Η ΑΕΚ δεν είναι δική μου, δεν θα είμαι μόνιμα εκεί. Είμαι ένας οπαδός που έτυχε να είμαι πρόεδρος. Ή θα φύγω, ή το μπάτζετ θα είναι όσο αξίζει η ομάδα μας με βάση την παρουσία του κόσμου. Σίγουρα δεν θα είναι οι προϋπολογισμοί που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και σίγουρα δεν θα πηγαίνουμε για πρωτάθλημα. Ο κόσμος ακούει και καταλαβαίνει με τι ομάδες έχουμε να κάνουμε. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε κανείς που πίστευε ότι μπορούμε να προκριθούμε σε αυτό το γκρουπ. Ο κόσμος δεν σέβεται τους παίκτες της ΑΕΚ που προσπαθούν και τα παίρνουν όλα. Ίσως να κουράστηκαν να παίρνουμε τρόπαια, να σταματήσουμε λίγο».

Για το πρωτάθλημα: «Να πάρουμε μόνο τα θετικά. Έχουμε οκτώ ομάδες φέτος αντί έξι και το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Ο Κεραυνός και η ΑΕΚ χάνουν από πιο μικρές ομάδες, ανέβηκε ο ΑΠΟΕΛ. Παίζονται καλοί αγώνες. Τώρα πώς μπορείς να κάνεις πρωτάθλημα όταν δεν υπάρχει κόσμος και λεφτά… Με 50 και 100 άτομα στο γήπεδο εσύ θα έπαιζες αν ήσουν παίκτης»;
 
Για την κάρτα οπαδού: «Πέρσι δεν ήταν η κάρτα αλλά πάλι δεν ερχόταν ο κόσμος. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Δειτε Επισης

Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»