Tα αστέρια λάμπουν στο All Star Game με Γιάννη αρχηγό!

Οι λάτρεις του ΝΒΑ ετοιμάζονται να… απογειωθούν στο All Star Game της Σάρλοτ, εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα φορέσει την μπέρτα του Superman και θα οδηγήσει σαν αρχηγός την Team Giannis.

Η «μαγεία» αρχίζει, προσδεθείτε γρήγορα γιατί οι κορυφαίοι παίκτες του πλανήτη θα βρεθούν στο All Star Game της Σάρλοτ, και το Spectrum Center θα αποτελέσει το… άνδρο της διασκέδασης το τριήμερο 15-16-17 Φλεβάρη.

Stay Freaky λοιπόν γιατί φέτος ο «διαστημικός» Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε το… χρίσμα και θα είναι ο αρχηγός της μιας ομάδας. Ως captain λοιπόν της Team Giannis θα έχει την ευκαιρία να κάνει την πρώτη νίκη της καριέρας του σε All Star Game.

Απέναντι του θα έχει έναν «Βασιλιά». Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέρει τον τρόπο να… τρελαίνει κόσμο στην γιορτή των κορυφαίων, καθώς είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού!

Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο το Team Giannis vs Τeam LeBron. Η δράση αρχίζει τα ξημερώματα του Σαββάτου, εκεί όπου ο Λούκα Ντόντσιτς θα ντυθεί «Χουντίνι» και θα προσπαθήσει με τα μαγικά του να επικρατήσει της Team U.S και τον Τζέισον Τέιτουμ.

Το πράγμα θα σοβαρέψει την επόμενη μέρα με… πτήσεις στον διαγωνισμό καρφωμάτων και… βομβαρδισμούς στα τρίποντα. Πρέπει να είσαι τρελός για να πας κόντρα στον… μάγειρα Στεφ Κάρι. Αυτά που θα μας σερβίρει στον διαγωνισμό σίγουρα θα είναι gourmet και έτσι αποτελεί το μεγάλο φαβορί  για να είναι νικητής. Υπάρχουν ονόματα σαν τον clutch Λίλαρντ και τον διαβολάκο  Κέμπα Ουόκερ. Όμως υπάρχει και φίλος μας που το λέει το όνομα του, ο Μπάντι (Buddy) Χιλντ. Ο ελεύθερος σκοπευτής του Σακραμέντο είναι τέταρτος καλύτερος σουτέρ στο ΝΒΑ, σουτάροντας με 44% τρίποντο.

Το… κερασάκι στην τούρτα του All Star Saturday Night μπαίνει με τα καρφώματα. Δεν υπάρχει Τζορνταν, ούτε Βινς Κάρτερ, όπως θα είναι πολύ δύσκολο να δούμε αυτοκίνητο στο γήπεδο για να περάσει από πάνω ο Γκρίφιν και τηλεφωνικό θάλαμα για να φορέσει την στολή του Superman ένας νέος Ντουάιτ Χάουαρντ. Το 2016 είδαμε ένα πραγματικό έπος με τους ΛαΒίν και Γκόρντον και καλό θα ήταν να τρίψετε όλοι το… λυχνάρι για να  μας δώσει το τζίνι έναν συναρπαστικό διαγωνισμό καρφωμάτων. Εσείς οι stars του ΝΒΑ θα πρέπει λίγο να το σκεφτείτε για το μέλλον. Κάποτε είχαμε σε διαγωνισμούς Τζόρνταν, Ντομινίκ και Τζούλιους Έρβινγκ και πλέον τα ονόματα που πάνε είναι δεύτερης διαλογής.

Βέβαια δεν είναι superstars, αλλά στα καρφώματα του δίνουν και καταλαβαίνει. Μάιλς Μπρίτζες, Χαμίντου Ντιαλό, Τζον Κόλινς και Ντένις Σμιθ τζούνιορ. Ο Ντένις Σμιθ τζούνιορ στα ματς της regular season δεν σταματά να… ξεχύνεται στον αιφνιδιασμό. Πατάει… απογειώνεται και πάει στο… φεγγάρι. Εξαιρετικό και το φιλαράκι του Ντίνου Μήτογλου και πρώην συμπαίκτης του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Τζόν Κόλινς.

Εντάξει καλά τα τρίποντα και τα καρφώματα, αλλά αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος είναι το ματς της Κυριακής, το κυρίως μενού. Γιάνναρος, Ελλαδάρα και μια ομάδα με… εραστές (Eμπίντ και Ουέστμπρουκ) όπως είπε ο Greek Freak, … ψάρακες (Βούτσεβιτς και Ράσελ), αλλά και υποψήφιους MVP όπως ο Τζορτζ και ο Κάρι. Ο ΛεΜπρόν και το «βασίλειο» του από την άλλη με παικταράδες σαν τον Χάρντεν, τον Ντουράντ, τον Ίρβινγκ και τον Άντονι Ντέιβις. Ή μάλλον για τους πονηρούς, ορισμένοι παίκτες που ο ΛεΜπρόν θέλει να φέρει στο Λος Άντζελες στην καλοκαιρινή free agency.

Φαβορί η ομάδα του ΛεΜπρόν, αλλά η Team Giannis δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα... όπλα.

Στο τέλος υπάρχει και ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο MVP του All Star Game. O Γιάννης θα πεισμώσει για την πρώτη του νίκη, άρα είναι πιθανό να είναι ο MVP σε περίπτωση που νικήσει η ομάδα του, ενώ και τα όργια του Τζορτζ τον τελευταίο καιρό δεν μπορούν να ξεχαστούν.

Αν η νίκη πάει στην Team LeBron, ο Βασιλιάς είναι το φαβορί, ενώ κανείς δεν μπορεί να… αγνοήσει τον Χάρντεν. Έχει αυτό το μισό βηματάκι που αφήνουν στο ΝΒΑ (στην Ευρώπη το λέμε βήματα) που τον κάνει ασταμάτητο. Πέρα από την πλάκα, ο τύπος είναι εκνευριστικά καλός. Mε το hero ball που μπορεί να επιστρατεύσει και στο All Star Game, μπορεί να πλησιάσει τους 40.

Το μόνο κακό είναι πως ο Κάρι είναι στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη και έτσι χάθηκε μία σίγουρη επιλογή που θα ξάπλωνε για να περάσει ο Greek Freak από πάνω του με κάρφωμα, όπως είχε γίνει στο παρελθόν.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)