«Σε όποιον δεν αρέσει, ας παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα»

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Μάκης Αγγελόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ώρα για σπορ». 

«Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι εμείς δεν θα ράψουμε κοστούμι, ούτε στα μέτρα του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού. Όποιου δεν του αρέσει, ας πάει να παίζει μόνο στην Εuroleague. Ως εδώ. Πετυχαίνουμε όσα πετυχαίνουμε και δεν πρόκειται να ακολουθούμε τα τερτίπια του κάθε κακομαθημένου», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Όσο για το αν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει άμεσα το πρωτάθλημα, είπε: «Κακά τα ψέματα. Τα μπάτζετ διαμορφώνονται από τις ευρωπαϊκές συμμετοχές. Όταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν από 15 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ ο καθένας κι εμείς σχεδόν το 1/3, συγκεκριμένα 5,7 εκατ. ευρώ, αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και να τους κερδίσεις μία φορά, άντε δύο, αλλά σε μια σειρά αγώνων, να πρέπει να τους κερδίσεις τρεις φορές, είναι σχεδόν απίθανο. Αν λοιπόν δεν λυθεί αυτή η μασονία στον χώρο του μπάσκετ, αν δεν λυθεί αυτός ο διχασμός, το μπάσκετ δεν πρόκειται να πάει μπροστά. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Και είναι φτώχο για να είναι διχασμένο. Δεν πάει άλλο να κάνουν κουμάντο σε όλη την Ευρώπη 11 ομάδες στις 650. Και πιστεύω ότι θα τελειώσει αυτός ο ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού, λίαν συντόμως».

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)