Μάχη «δικεφάλων» στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Στο κλειστό της Πυλαίας θα διεξαχθεί ο πρώτος «εμφύλιος» μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τους «16» του BCL (5/3, 19:30, Novasports 2) όπου οι δύο ομάδες θα ψάξουν ένα... καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. 

Και τώρα... τα νοκ άουτ! Μετά τη φάση των ομίλων, οι ελληνικές ομάδες θα τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League  και φυσικά όλο το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην Πυλαία όπου θα διεξαχθεί ο «εμφύλιος» μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! 

Οι δύο «δικέφαλοι» θα ψάξουν την πρόκριση για τις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης σε διπλούς αγώνες, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο... οικοδεσπότης του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΚ είχε κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου της με 12-2 ρεκόρ, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε τερματίσει στην 4η θέση του Β' ομίλου με 8 νίκες και 6 ήττες. 

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν υπολογίζει στον Τζαμάλ Τζόουνς ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Λούκα Μπάνκι δεν υπολογίζει στους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς (Σερβία), Μάριους Κιούλιν (Ρουμανία) και Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία).

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr