Σαν ηφαίστειο που ξυπνά!

Eκεί που η Νταρουσάφακα έκανε... κηδείες, οι πράσινοι πέρασαν σαν να μην την έβλεπαν (91-67) και πλέον όλα θα κριθούν στη «διαβολοβδομάδα».

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε την τρίτη σερί νίκη του στην Euroleague, έπαιξε καλό μπάσκετ στην Πόλη και πάει στη σειρά των... τελικών με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι «πράσινοι» κέρδισαν σε άλλο ένα "do or die" παιχνίδι περιορίζοντας τα τρίποντα, μαζεύοντας τα ριμπάουντ και βρίσκοντας πολλούς πρωταγωνιστές, στο ουσιαστικό παιχνίδι του Ρικ Πιτίνο. 

Εκείνοι, βέβαια, που ξεχώρισαν ήταν οι Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης. Ο πρώτος σημείωσε άλλο ένα double-double με πόντους και ασίστ (10π., 11ασ.), ο δεύτερος ήταν... παντού στην άμυνα και «ξεμπούκωσε» στην επίθεση (18π.) και ο τρίτος έδειξε γιατί το «τριφύλλι» ποντάρει τόσα πολλά σε εκείνον. Ο 22χρονος σέντερ έγραψε το δικό του double-double (14π., 12ρ. με ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ), περιόρισε τον Μάικλ Έρικ και «φώναξε» πως είναι έτοιμος για την τελική ευθεία της Euroleague. 

Με αυτά και με αυτά ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανέβηκε στο 12-13 (στο 3-22 η Νταρουσάφακα) και συνεχίζει να έχει παλμό, θέλοντας τέσσερις νίκες στα επόμενα πέντε ματς του με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εκτός), Μπασκόνια (εντός), Αρμάνι Μιλάνο (εκτός), Ρεάλ Μαδρίτης (εντός) και Μπουντούτσνοστ (εντός). Φυσικά, το τετραήμερο αγώνων που θα τα κρίνει όλα είναι εκείνο της «διαβολοβδομάδας» με Μπασκόνια και Αρμάνι Μιλάνο.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)