Ο παλιός Ολυμπιακός είναι αλλιώς!

Το σερί των 5 ηττών έλαβε τέλος. Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από την Ποντγκόριτσα, νίκησε την Μπούντοτσνοστ 89-76 και επέστρεψε στις νίκες. Το ζήτημα είναι ότι απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι του επιπέδου του, αλλά έχει κάνει ζημιές έδει0ξε στοιχεία από την ομάδα που βάδιζε από νίκη σε νίκη στους πρώτους μήνες της Ευρωλίγκας. 

Ο Στρέλνιεκς ήταν απών, ο Τίμμα παρκαρισμένος στον πάγκο, ο Λεντέι έπαιξε ελάχιστα και με rotation 10 παικτών ο Ολυμπιακός έδειξε τον χαρακτήρα που έπρεπε. Τα μυστικά δεν ήταν και τόσο ...μυστικά, αλλά η γνωστή συνταγή για να φτάσει μία ομάδα στην νίκη: Αμυνα, συγκέντρωση, σωστές επιλογές, αυτοπεποίθηση.
 
Ο Ολυμπιακός είχε από όλα. Και τουλάχιστον 10 ετοιμοπολεμους παίκτες να δώσουν ανά πάσα στιγμή τα πάντα, ποιοτικά κι αποτελεσματικά όμως για να σταματήσει στο θλιβερό σερί των 5 ηττών.
 
Ο Μπλατ έκανε τις επιλογές του κι αποδείχτηκε ότι δικαιώθηκε. Η άμυνα έπαιξε ρόλο, αλλά αυτή τη φορά ήταν η επίθεση που έδινε στον Ολυμπιακό την πίστη και τη δύναμη για να καταναλώσει περισσότερη ενέργεια στην άμυνα. Εκεί όπου ο Κόουλ μετά το 6ο λεπτό εξαφανίστηκε από το παρκέ, αιχμάλωτος στις δαγκάνες των γκαρντ του Μπλατ.
 
Στην επίθεση όμως, οι ερυθρόλευκοι ήταν απόλυτα σοβαροί. Και μετρημένοι! Η μπάλα πήγαινε συχνά κοντά στη ρακέτα, ο Μιλουτίνοφ και ο Πρίντεζης έκαναν καταπληκτική δουλειά μέχρι ο Ρέπεσα να αποφασίσει να ρίξει δεύτερο πάνω στον Σέρβο και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου να μοιάζει με περίπατο.
 
Φυσικά έπαιξε ρόλο και η απουσία του Μπιτάτζε τον οποίο φυσικά ήταν πολύ δύσκολο να αντικαταστήσει ο Μπάροβιτς. Ο Ολυμπιακός έδειξε το παλιό καλό πρόσωπό του και η Μπούντουτσνοστ ήταν πολύ ανίσχυρη για να τον απειλήσει. 
 
Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)