Για βροχή τριπόντων... στον πρώτο ημιτελικό!

Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League, μπορεί κάλλιστα να παρομοιαστεί με έναν διαγωνισμό… τριπόντου!

Ο λόγος είναι διπλός: Αφενός έχουμε στις δύο ομάδες (Κεραυνό και Παραλίμνι) να αγωνίζονται οι πέντε από τους δέκα πιο εύστοχους παίκτες του πρωταθλήματος έξω από τα 6,75. Μπάρκερ, Τσάνελς, Αμπουκάρ και Κορωνίδης για την ομάδα του Στροβόλου και ο Μπάλογκαν για την ομάδα του Παραλιμνίου.
 
Αφετέρου, έχουμε τους δύο παίκτες που έχουν πετύχει τα περισσότερα τρίποντα σε ένα παιχνίδι: Τον Γουέσλεϊ Τσάνελς και τον Μάικ Μπάλογκαν. Και οι δύο έχουν πετύχει από 7 τρίποντα και το παράδοξο είναι πως και οι δύο το έχουν καταφέρει απέναντι στην Ομόνοια. Ο καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού ήταν πιο εύστοχος με 7/8, έναντι στα 7/10 που είχε ο αντίστοιχος της ΕΝΠ.
 
Στα παραπάνω, ας προσθέσουμε και την εκπληκτική εμφάνιση του Άρη Κορωνίδη στο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος στις 23 Νοεμβρίου, ο οποίος είχε 4/4 τρίποντα, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο νεαρός Βασίλης Χαραλάμπους του Παραλιμνίου μας «συστήθηκε» με 3/3 από τα 6,75. Τέλος, ο Μάικ Μπάλογκαν του Παραλιμνίου, ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων που έγινε στο All Star Day.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)