Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Αστυνομία η υπόθεση για τις μπουνιές στο Phoenix MJ Basket Plus–ΑΠΟΕΛ

  03/04/2019 15:12
Στην Αστυνομία η υπόθεση για τις μπουνιές στο Phoenix MJ Basket Plus–ΑΠΟΕΛ

Στην Αστυνομία η υπόθεση για τις μπουνιές στο Phoenix MJ Basket Plus–ΑΠΟΕΛ

  03/04/2019 15:12

Με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καταδικάζει την επίθεση κατά διαιτητή σε αγώνα των Κ18, μεταξύ Phoenix MJ Basket Plus – ΑΠΟΕΛ. 

Παράλληλα τονίζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της προς το πρόσωπο του διαιτητή Στέφανου Στεφάνου, τον οποίον θα προστατέψει με όλα τα διαβήματα που απαιτούνται.

Η ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καταδικάζει την επίθεση που έγινε στις 30 Μαρτίου 2019 κατά του διαιτητή Στέφανου Στεφάνου, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Phoenix MJ Basket Plus – ΑΠΟΕΛ, για το Πρωτάθλημα Ανδρών κάτω των 18 ετών.

Αποτελεί ντροπή το να γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες, ιδιαίτερα από γονείς αθλητών, οι οποίες αμαυρώνουν το άθλημα και κινούνται μακριά από τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Η ΚΟΚ εκφράζει την βαθιά της λύπη για το απαράδεκτο περιστατικό και την αλληλεγγύη και υποστήριξη της προς τον διαιτητή Στέφανο Στεφάνου. Παράλληλα, ενημερώνει ότι έχει προβεί σε επίσημα διαβήματα προς την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση, ώστε να εξεταστεί άμεσα η καταγγελία και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Τέλος η ΚΟΚ έχει προβεί σε ενέργειες ώστε να παρέχει στον διαιτητή πλήρη νομική στήριξη και βοήθεια, μέσω του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας.  

Τονίζεται πως η Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξη προς όλους τους διαιτητές, στους οποίους θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε στιγμή και δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους περιστατικά να μείνουν ατιμώρητα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας