Είπαν στον Ιωνά τα προβήματα της κάρτας, απάντησε για τις σκέψεις που γίνονται

Με ανακοίνωσή της η ΚΟΚ ενημερώνει για τη συνάντηση με τον Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως τον Υπουργό, κ. Ιωνά Νικολάου και τα όσα ειπώθηκαν για την κάρτα φιλάθλου.

Η ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συνάντησε το πρωί της Τετάρτης (10/4) στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως τον Υπουργό, κ. Ιωνά Νικολάου.

Εκ μέρους της ΚΟΚ στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, Ανδρέας Μουζουρίδης, ο α’ αντιπρόεδρος, Στέλιος Μαρκίδης, ο γενικός γραμματέας, Παύλος Παυλίδης, το μέλος του Δ.Σ., Νίκος Νικολάου και ο γενικός διευθυντής, Άθως Αντωνίου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την κυπριακή καλαθόσφαιρα, σε σχέση με τον νόμο Περί βίας στα γήπεδα και το μητρώο φιλάθλων το οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Οι εκπρόσωποι της ΚΟΚ ανέφεραν στον Υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν στην κυπριακή καλαθόσφαιρα μέχρι στιγμής από το μέτρο, ενώ κατατέθηκαν και εισηγήσεις ενόψει της νέας σεζόν ώστε η νομοθεσία να εξελιχθεί και να υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στα αθλήματα που διεξάγονται στα κλειστά στάδια.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ευχαρίστησε την ΚΟΚ για την συνάντηση και άκουσε τα όσα αναφέρθηκαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως ήδη γίνονται σκέψεις για βελτιώσεις στην νομοθεσία, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα αθλήματα που επηρεάζονται».

Δειτε Επισης

Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
ΑΕΚ και Κεραυνός το ζευγάρι του μεγάλου τελικού κυπέλλου
Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ, έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου και περιμένει αντίπαλο
Δύο αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, βγαίνει το ζευγάρι του τελικού
Οι αποδόσεις για τον τίτλο, η καθοριστική 5η αγωνιστική και η μάχη για την Ευρώπη
Στις 28 Μαρτίου στο Κίτιον ο τελικός κυπέλλου στο Φούτσαλ
Κοινή ανακοίνωση σωματείων του Final 4-«Διερωτόμαστε αν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε»
Κυπελλούχος ο Απόλλωνας και πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ για τον Πίττα