Αυτές είναι οι ομάδες των playoffs του ΝΒΑ: Με Πίστονς ο Γιάννης!

Με πανηγυρικό τρόπο οι Ντιτρόιτ Πίστονς πέρασαν στην κορυφαία οκτάδα της Ανατολής του ΝΒΑ, καθώς «συνέτριψαν» στην Νέα Υόρκη με 115-89 τους Νικς. Με τον Λουκ Κέναρντ σε τρομερή κατάσταση να φτάνει τους 27 πόντους και τον Άντρε Ντράμοντ να έχει 20 πόντους με 18 ριμπάουντ, η πρόκριση είναι γεγονός και, πλέον, είναι το πρώτο «εμπόδιο» των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον τίτλο.
 
Την ίδια ώρα, οι Σάρλοτ Χόρνετς έβλεπαν τους Ορλάντο Μάτζικ να παίρνουν το «διπλό» με 122-114 και να τους στερούν ακόμη και την ελπίδα με νίκη τους να κοίταζαν παράλληλα το σκορ στην Νέα Υόρκη, με τον Άαρον Γκόρντον στους 27 πόντους με 7 ριμπάουντ να αντικαθιστά επάξια τον απόντα Νίκολα Βούτσεβιτς. Στο Μπρούκλιν, ο Ντουέιν Ουέιντ τελείωσε την καριέρα του με triple double 25 πόντων, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, αλλά οι Νετς με τον Ντ' Άντζελο Ράσελ στους 21 πόντους με 7 ριμπάουντ, επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ με 113-94.

Σε ένα παιχνίδι με απίστευτο φινάλε στην Ατλάντα, οι Ιντιάνα Πέισερς με τρεις βολές του Έντμοντ Σάμερ των 22 πόντων, κέρδισαν με 135-134 τους Χοκς, με τον Τι Τζέι Λιφ παράλληλα να έχει 28 πόντους με 10 ριμπάουντ. Στο Σαν Αντόνιο και στο τελευταίο ματς της καριέρας του Ντιρκ Νοβίτσκι, οι Σπερς «καθάρισαν» με το 105-94 επί των Μάβερικς την έβδομη θέση στη Δύση, με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να τους οδηγεί με 34 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ εμφατικά τελείωσαν και οι Φιλαδέλφεια 76ερς με το 125-109 έναντι των Σικάγο Μπουλς, έχοντας τον Τζόναθον Σίμονς στους 20 πόντους.

Οι ομάδες των playoffs του ΝΒΑ, είναι τα εξής: Μιλγουόκι Μπακς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Τορόντο Ράπτορς, Ορλάντο Μάτζικ, Φιλαδέλφεια 76ερς, Μπρούκλιν Νετς, Μπόστον Σέλτικς, Ιντιάνα Πέισερς​, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντένβερ Νάγκετς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Χιούστον Ρόκετς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Γιούτα Τζαζ.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)