ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο περιστατικό-Οπαδός έκλεψε το τρόπαιο!

Οι νικητές δεν κράτησαν τον τρόπαιο αφού οπαδός της ηττημένης ομάδας το έκλεψε κι εξαφανίστηκε εκμεταλλευόμενος τα καπνογόνα στο γήπεδο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μ. Τετάρτης στο κλειστό γήπεδο του Αιγάλεω. Οι δυο ομάδες αναμετρούνταν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, όπου η ΦΕΑ, ομάδα της Α' ΕΣΚΑ έκανε τη μεγάλη έκπληξη νικώντας (78-88) το Αιγάλεω που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και οδεύει ολοταχώς για τη Β'.

Λίγο προτού ολοκληρωθεί το ματς, κι ενώ το σκορ ήταν 76-86 για τη ΦΕΑ, οι οπαδοί του Αιγάλεω, παρά την ήττα, θέλησαν να κάνουν το δικό τους... σόου ανάβοντας καπνογόνα. Το κλειστό «ντουμάνιασε» κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Λίγο αργότερα το παιχνίδι ολοκληρώθηκε αλλά οι παίκτες αποχώρησαν προσωρινά στα αποδυτήρια. Τότε ένας οπαδός του Αιγάλεω βρήκε την ευκαιρία, μέσα στους καπνούς, μπήκε με την άνεσή του στο παρκέ, άρπαξε το Κύπελλο που ήταν σε ένα τραπεζάκι δίπλα στη γραμματεία και έφυγε τρέχοντας με το τρόπαιο στα χέρια. 

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο στο 01:48:00