«Κανένας δεν μπορεί να εμπαίζει με την ιστορία – Η Ομοσπονδία να σταθεί…»

Με ανακοίνωσή της η μπασκετική ΑΕΚ αναφέρεται στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στον Κεραυνό αφήνοντας υπονοούμενα ότι ο αγώνας δεν κρίθηκε με βάση την απόδοση των ομάδων.
 
Η ανακοίνωση:
«Στο 2ο τελικό της ΟΠΑΠ Basket League που διεξήχθη στις 23/04/2019 στο Στρόβολο μεταξύ της ομάδας μας και του Κεραυνού Στροβόλου, η ομάδα μας, παρά το νωθρό της ξεκίνημα στην 1η περίοδο, κατάφερε ως το τέλος της τρίτης περιόδου να ισορροπήσει το παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη. Αυτό δεν κατέστη δυνατό για λόγους που τίποτε δεν έχουν να κάνουν με την απόδοση των ομάδων στο γήπεδο και όλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι που είδαν το παιγνίδι έχουν ξεκάθαρη αντίληψη σε σχέση με όσα συνέβησαν στο γήπεδο.
 
Επειδή κατ’ επανάληψη έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα από την αρχή της τρέχουσας περιόδου που δεν βοηθούν στην προάσπιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας, η Πετρολίνα ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν μαζικό παρόν στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας την ερχόμενη Τετάρτη 01/05/2019, για να δοθούν ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο κόσμος της ΑΕΚ επιθυμεί όπως διαφυλαχθεί το άθλημα της καλαθόσφαιρας, επιθυμεί όπως τα παιγνίδια διεξάγονται επί ίσιοις όροις και ότι κανένας δεν μπορεί να εμπαίζει την προσπάθεια ή την ιστορία οποιουδήποτε Σωματείου ή το ίδιο το άθλημα της καλαθόσφαιρας.
 
Παράλληλα, καλούμε την Ομοσπονδία να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και να αναλάβει τις ευθύνες της για να διαφυλάξει το άθλημα της καλαθόσφαιρας, διαφορετικά θα είναι συνυπεύθυνη στην υποβάθμιση του αθλήματος».
 

Δειτε Επισης

Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
ΑΕΚ και Κεραυνός το ζευγάρι του μεγάλου τελικού κυπέλλου
Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ, έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου και περιμένει αντίπαλο
Δύο αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, βγαίνει το ζευγάρι του τελικού
Οι αποδόσεις για τον τίτλο, η καθοριστική 5η αγωνιστική και η μάχη για την Ευρώπη
Στις 28 Μαρτίου στο Κίτιον ο τελικός κυπέλλου στο Φούτσαλ
Κοινή ανακοίνωση σωματείων του Final 4-«Διερωτόμαστε αν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε»
Κυπελλούχος ο Απόλλωνας και πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ για τον Πίττα