Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Aπάντηση Κεραυνού: «Όσοι έχουν ξεκάθαρη αντίληψη…»

  25/04/2019 21:44
Aπάντηση Κεραυνού: «Όσοι έχουν ξεκάθαρη αντίληψη…»

Aπάντηση Κεραυνού: «Όσοι έχουν ξεκάθαρη αντίληψη…»

  25/04/2019 21:44
Με μία σύντομη απάντηση ο Κεραυνός δίνει τη δική του θέση για τα όσα υποστηρίζει η ΑΕΚ σχετικά με το μεταξύ τους παιχνίδι.
 
«Όλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι που "ήταν" το παιγνίδι έχουν ξεκάθαρη αντίληψη σε σχέση με όσα συνέβησαν στο γήπεδο» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας του Στροβόλου.

Θυμίζουμε ότι προηγουμένως οι Λαρνακείς είχαν εκδώσει την εξής ανακοίνωση:
«Στο 2ο τελικό της ΟΠΑΠ Basket League που διεξήχθη στις 23/04/2019 στο Στρόβολο μεταξύ της ομάδας μας και του Κεραυνού Στροβόλου, η ομάδα μας, παρά το νωθρό της ξεκίνημα στην 1η περίοδο, κατάφερε ως το τέλος της τρίτης περιόδου να ισορροπήσει το παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη. Αυτό δεν κατέστη δυνατό για λόγους που τίποτε δεν έχουν να κάνουν με την απόδοση των ομάδων στο γήπεδο και όλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι που είδαν το παιγνίδι έχουν ξεκάθαρη αντίληψη σε σχέση με όσα συνέβησαν στο γήπεδο.
 
Επειδή κατ’ επανάληψη έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα από την αρχή της τρέχουσας περιόδου που δεν βοηθούν στην προάσπιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας, η Πετρολίνα ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν μαζικό παρόν στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας την ερχόμενη Τετάρτη 01/05/2019, για να δοθούν ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο κόσμος της ΑΕΚ επιθυμεί όπως διαφυλαχθεί το άθλημα της καλαθόσφαιρας, επιθυμεί όπως τα παιγνίδια διεξάγονται επί ίσιοις όροις και ότι κανένας δεν μπορεί να εμπαίζει την προσπάθεια ή την ιστορία οποιουδήποτε Σωματείου ή το ίδιο το άθλημα της καλαθόσφαιρας.
 
Παράλληλα, καλούμε την Ομοσπονδία να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και να αναλάβει τις ευθύνες της για να διαφυλάξει το άθλημα της καλαθόσφαιρας, διαφορετικά θα είναι συνυπεύθυνη στην υποβάθμιση του αθλήματος».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας