Διαιτητής ορίστηκε σε δύο αγώνες ταυτόχρονα!

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κληρώθηκε να βρεθεί την Τετάρτη (08/05) στο ΣΕΦ στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, αλλά την ίδια μέρα πρέπει να είναι και στην Εσθονία για το παιχνίδι της Κάλεβ Ταλίν με την Ουνίξ Καζάν των Πρίφτη και Σίμτσακ, για τα playoffs της VTB League!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ειδικά από τη στιγμή που ο ορισμός στην VTB League είχε προηγηθεί και γι αυτό ήταν ενημερωμένη και η ΚΕΔ/ΕΟΚ εναντίον της οποίας θα καταθέσουν οι Πειραιώτες αγωγή. Πρόκειται για πληροφορία που δεν χωρά αμφισβήτηση, διότι ο ορισμός στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των playoffs της συγκεκριμένης λίγκας είναι επίσημος (έχει γίνει ανταλλαγή e-mail) και μάλιστα ο Ελληνας διαιτητής είχε πάρει στα χέρια του τα εισιτήρια για να μεταβεί στο Ταλίν και πρέπει να πετάξει την Τρίτη (7/5).

Θυμίζουμε ότι υπεύθυνος διαιτησίας και ορισμών στην VTB League είναι ο Νίκος Πιτσίλκας και προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε ακύρωση του ορισμού, ούτε ακύρωση των εισιτηρίων για το Ταλίν της Εσθονίας. Αρα ο Αναστόπουλος με τα τωρινά δεδομένα πρέπει να βρίσκεται σε δύο σημεία ταυτόχρονα την Τετάρτη το απόγευμα! Μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Πηγή:sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)