Διαιτητής υπό αστυνομική προστασία!

H κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ παραμένει σε οριακό σημείο και η Γενική Συνέλευση των μετόχων των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ (14:30) αναμένεται να προσθέσει ακόμα ένα... επεισόδιο σε όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έχει εξελιχθεί σε... κεντρικό πρόσωπο. Ο έμπειρος διαιτητής ήταν «ανεπιθύμητος» για τον Ολυμπιακό όμως η κλήρωση τον έβαλε στην τριάδα των ρέφερι για τον αγώνα με τον Προμηθέα (8/5), γεγονός που άνοιξε ξανά τον Ασκό του Αιόλου και δημιούργησε αμφιβολίες σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός κατέβει στην αναμέτρηση. Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει πως δεν θα αγωνιστούν σε αγώνα με διαιτητή κάποιον εκ των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου, όμως αν συμβεί αυτό, θα υποβιβαστούν.

Σε ότι αφορά πάντως τον έμπειρο διαιτητή, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στην αποκάλυψη του dikisports.blogspot.com. Σύμφωνα με το κείμενο, ο Αναστόπουλος τελεί υπό αστυνομική προστασία μετά την σχετική εντολή των αρμόδιων αρχών και μετά τα όσα συνέβησαν στον διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη.

Η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ λειτούργησε άμεσα και ο έμπειρος ρέφερι προστατεύεται, καθώς υπάρχουν φόβοι για νέο περιστατικό εναντίον διαιτητή στον ελληνικό αθλητισμό.

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)