Απίστευτη «βόμβα»: Λέοναρντ και Τζορτζ στους Κλίπερς! (pics)

Περίπου πέντε λεπτά. Τόσο χρειάστηκε ώστε οι Κλίπερς να... γκρεμίσουν όλο το ΝΒΑ, να αλλάξουν κάθε ισορροπία και να «γονατίσουν» το Twitter. Η ομάδα του Λος Άντζελες συμφώνησε αρχικά με τον Καουάι Λέοναρντ και στην συνέχεια συμφώνησε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για την παραχώρηση του Πολ Τζορτζ!

Ο Ντοκ Ρίβερς έκανε τα... μαγικά του και σε πρώτη φάση άφησε στα κρύα του λουτρού Λέικερς και Ράπτορς, αφού συμφώνησε με τον Λέοναρντ. Ο MVP των τελικών έκρινε πως οι Κλίπερς ήταν η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του και αρνήθηκε την προοπτική της συνεργασίας με τους Λεμπρόν και Ντέιβις, καθώς και την παραμονή του στον Καναδά.

Μάλιστα, ο Καουάι συζήτησε με τους ιθύνοντες την ομάδα και τόνισε πως θα ήθελε ιδανικά να συνεργαστεί με τον Πολ Τζορτζ. Η επιθυμία του, έγινε διαταγή!

Λίγο μετά από την είδηση που... περίμενε όλο το ΝΒΑ, ο Αντριάν Βοϊναρόφσκι «σόκαρε» ξανά τον φίλαθλο κόσμο, αφού ανέφερε πως οι Κλίπερς συμφώνησαν με τους Θάντερ γαι τον σπουδαίο φόργουορντ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζορτζ ζήτησε ανταλλαγή από την ομάδα της Οκλαχόμα, καθώς συμφώνησε με τον Καουάι για μία συνεργασία και μία... μεγάλη μάχη στο Λος Άντζελες με τους Λέικερς των Τζέιμς και Ντέιβις!

Σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες του deal, οι Κλίπερς παραχώρησαν τέσσερα draft picks πρώτου γύρου στους Θάντερ, μαζί με τους Ντανίλο Γκαλινάρι και Σάι Γκίλτζεους - Αλεξάντερ.

Πλέον, απομένουν τυπικά ζητήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, που αλλάζει όλες τις ισορροπίες στο ΝΒΑ. Οι Κλίπερς δημιουργούν ένα φανταστικό δίδυμο, πλαισιωμένο από ρολίστες... πολυτελείας (Μπέβερλι, Ουίλιαμς, Χάρελ, Ζούμπατς, Σαμέτ) και πλέον ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!



 



 



 



Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)