Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ-Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μήλας

  22/07/2019 17:41
Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ-Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μήλας

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ-Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μήλας

  22/07/2019 17:41

Ο Νίκος Μήλας, ο προπονητής της σπουδαίας ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Καλλιμάρμαρο το 1968, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Το θλιβερό μαντάτο συντάραξε τα Γραφεία της «Βασίλισσας». Ένας-ένας οι θρυλικοί παίκτες του, πληροφορούμαστε, ότι κατευθύνονται τώρα προς την οικία του εκλιπόντος, στη Νέα Σμύρνη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του Νίκου Μήλα:

Ο προπονητής του ολόχρυσου και πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, του πρώτου ευρωπαϊκού  τροπαίου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68, ο τεράστιος Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή.

Με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα (1968, 1970). Ο Ευρωκυπελλούχος τεχνικός «έφυγε» πλήρης ημερών, με βαριά και πλούσια παρακαταθήκη στην αθλητική κονίστρα να τον συνοδεύουν.

Ορφάνεψε η ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, αλλά είναι τέτοια η περπατησιά του ανδρός, που τον καθιστά (εσαεί) Αθάνατο... Ο Μάκης Αγγελόπουλος, η Διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ ΒC εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του Άννα και την οικογένειά του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας