Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα προσέγγιση στην ΑΕΛ που φιλοδοξεί επιστροφή στον… θρόνο

  22/07/2019 21:52
Νέα προσέγγιση στην ΑΕΛ που φιλοδοξεί επιστροφή στον… θρόνο

Νέα προσέγγιση στην ΑΕΛ που φιλοδοξεί επιστροφή στον… θρόνο

  22/07/2019 21:52
Επειδή το πληγωμένο λιοντάρι είναι το πιο επικίνδυνο, έτσι και η ΑΕΛ, μετά την περσινή χρονιά η οποία συνοδεύτηκε από τραυματισμούς και ατυχίες, δεν έδωσε τα αναμενόμενα στη βασίλισσα της κυπριακής καλαθόσφαιρας, τη νέα σεζόν τα πράγματα θα είναι σίγουρα… αλλιώς!
 
Ο Γιώργος Παλάλας αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, στοχεύοντας στο ταλέντο αρκετών νεαρών καλαθοσφαιριστριών, τόσο από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, όσο και με προσθήκες που προσδίδουν άλλη… χάρη!
 
Ξεκινώντας από την παλαιά… φρουρά, παρέμειναν στην ομάδα οι διεθνής Πέτρα Όρλοβιτς, Άνθια Παπαδούρη, μαζί με την Έλενα Μαυρουδή, την Ραφαέλλα Αντωνίου, την Νικολέτα Σάββα, Σοφία Στυλιανίδη και την Άντρεα Παναγιώτου.
 
Από εκεί και πέρα έγιναν οι μεγάλες επιστροφές της Ελένης Οικονομίδου και της Μαρίνας Δρουσιώτου, προστέθηκαν οι διεθνείς καλαθοσφαιρίστριες  Σταύρια Κόνιαλη και Παναγιώτα Κυριάκου, ενώ στην εξίσωση μπήκαν και τα νιάτα με την Δήμητρα Παπαλλά και την  Μαρία Δήμου.
 
Η ξένη της φετινής σεζόν θα είναι η Τι Τσάρλτον, μία καλαθοσφαιρίστρια που έπαιξε σε Κεραυνό και ΑΠΟΕΛ στο πρόσφατο παρελθόν!
 
Με τα όπλα αυτά ο Γιώργος Παλάλας στοχεύει στην επιστροφή της βασίλισσας στον θρόνο του πρωταθλήματος και η αλήθεια είναι πως επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός στη Λεμεσό!
Πίσω στην αρχή της σελίδας