Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θέλει να παίξει στο ΝΒΑ η Ρεάλ Μαδρίτης

  10/09/2019 14:37
Θέλει να παίξει στο ΝΒΑ η Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλει να παίξει στο ΝΒΑ η Ρεάλ Μαδρίτης

  10/09/2019 14:37

Στην κατεύθυνση της συμμετοχής στο ΝΒΑ δουλεύουν οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης! Αυτό αποκάλυψε ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά την διάρκεια συνέντευξής του, τονίζοντας ότι αυτό είναι το όνειρό του για την «βασίλισσα» και προσθέτοντας ότι θεωρεί πως πρόκειται για απολύτως υλοποιήσιμο σχέδιο.

«Παίζουμε 80 παιχνίδια κάθε σεζόν και τα περισσότερα από αυτά δεν είναι ανταγωνιστικά. Έχω το όνειρο να παίξουμε στο ΝΒΑ. Μόνο δύο ομάδες στο ΝΒΑ έχουν περισσότερους followers από την Ρεάλ και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να δώσουμε νέα ώθηση στο πρωτάθλημα και να τους βοηθήσουμε να βρουν μία νέα διάσταση. Ξοδεύουμε πολλά χρήματα οπότε θέλουμε να παίζουμε με τους καλύτερους» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στην προτίμησή του σχετικά με την περιφέρεια του κορυφαίου πρωταθλήματος στην οποία θα «έβλεπε» την ομάδα του.

«Θα ήθελα να παίξουμε στην Ανατολική Περιφέρεια. Η πτήση από την Μαδρίτη στη Νέα Υόρκη δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα. Ξέρω πως το βλέπουν ως τέτοιο στο ΝΒΑ, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να το πετύχουμε» συμπλήρωσε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας