Το Χιούστον προσκύνησε τον MVP Γιάννη, γύρισαν από το -16 οι Μπακς (vid)

Το Μιλγουόκι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκίνησαν καλά και οι Ρόκετς χάρη στον Χάρντεν κατάφεραν να έχουν ένα προβάδισμα δέκα πόντων στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, φτάνοντας μάλιστα και στο +16 (66-50) στο τέλος του.

Αλλά στο δεύτερο μέρος, ο Έλληνας άσος είχε άλλη άποψη και ήθελε να αποδείξει στο Χιούστον ότι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο του MVP στην διάρκεια της περσινής περιόδου. Αυτός οδήγησε σε ένα σερί 15-3 και να μετατρέψει το 87-76 σε 90-91, με εννέα λεπτά να απομένουν. Ο «Greek Freak» δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα, καθώς με το σκορ στο 95-101 και πέντε λεπτά για το τέλος, αποβλήθηκε με έξι φάουλ. Ο Ουέστμπρουκ προσπάθησε να ανατρέψει μόνος του την κατάσταση για τους Ρόκετς, είχε 12 από τους πρώτους 13 πόντους του Χιούστον στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά δεν ήταν αρκετός. Οι Μπακς παρά την απουσία του ηγέτη τους έδειξαν πυγμή και πρώτα με τον Μπρουκ Λόπεζ που έκανε το 109-115 στα 39 δευτερόλεπτα και λίγο αργότερα με τον Ιλιασόβα (111-117) στα 14’’ πριν το τέλος, πήραν μία τεράστια νίκη μέσα στο Χιούστον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 30 πόντους (6/11β., 9/12διπ., 2/5τρ.), 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής, ο Μάθιους 14, ο Ιλιασόβα 13 ενώ οι Μίλντετον, Μπρουκ Λόπεζ και Μπλέντσο είχαν από 11 έκαστος.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο με τους 30 πόντους, τα 13 ριμπάουντ και τις 11 ασίστ που είχε κόντρα στους Ρόκετς, ισοφάρισε μία επίδοση 53 ετών.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας άσος του Μιλγουόκι γίνεται ο πρώτος που κάνει «trible double» σε αγώνα πρεμιέρας της ομάδας του έχοντας 30+ πόντους, μετά από το 1966 και τον μεγάλο Όσκαρ Ρόμπερτσον. 

Από το Χιούστον ο Ουέστμπρουκ είχε 24 πόντους και 16 ριμπάουντ, ο Χάρντεν 19 πόντους και 14 ασίστ, ο Τάκερ 17 πόντους και ο Καπέλα 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ
«Αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό»
Οι Χιτ διέλυσαν τους Μπουλς και προκρίθηκαν στα playoffs, όπου τους περιμένουν οι Σέλτικς
Παράσταση για έναν ρόλο το Sprint της Σαγκάης, άνετη νίκη του Φερστάπεν
ΒΙΝΤΕΟ: Από τη Σαντορίνη, τη Νάξο και την Πάρο στην Ακρόπολη η Ολυμπιακή Φλόγα
Ο Τσιτσιπάς με τον Λάγιοβιτς στα ημιτελικά στη Βαρκελώνη
O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού