Ο τσάρος της Μόσχας είναι... ερυθρόλευκος

Βλέπει ΤΣΣΚΑ και «ανασταίνεται»: ο μεταμορφωμένος Ολυμπιακός πέτυχε τεράστιο διπλό κόντρα στους... αγαπημένους του Ρώσους και μάλιστα εκτός έδρας (84-79) και ανέβηκε στο 2-3.

Η κυρίαρχη σκέψη οποιουδήποτε γνωρίζει τις καταστάσεις και τις συνθήκες της Euroleague δύσκολα θα... έλειπε από το κεφάλι των παικτών του Ολυμπιακού. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις πιο ποιοτικές και «γεμάτες» ομάδες της διοργάνωσης και για πολλούς, οι Πειραιώτες ήταν χαμένοι από... χέρι, πριν ακόμα ξεκινήσει το ματς.

Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα βάλθηκε να... διαψεύσει και να τρελάνει τα προγνωστικά και πραγματοποίησε μία φανταστική εμφάνιση στην Μόσχα, η οποία της επέτρεψε να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ και να φύγει με ένα πραγματικά σπουδαίο διπλό (84-79)!

Ο Μπράντον Πολ και ο Κέβιν Πάντερ έδωσαν τον τόνο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν φανταστικός στην άμυνα, κάνοντας παράλληλα αυτό που έπρεπε και στο επιθετικό κομμάτι για να τιμωρήσει τα λάθη και το νωθρό πρόσωπο της ΤΣΣΚΑ, που υπέστη την πρώτη της ήττα στην Regular Season. Ο Κεμζούρα «άνοιξε» το rotation και πήρε πολλά από τους παίκτες του, σε μία εμφάνιση που μπορεί να αποτελέσει οδηγό για την συνέχεια.

Οι Πειραιώτες ανέβηκαν πλέον στο 2-3 και ετοιμάζονται για το ματς με την Μακάμπι (1/11) στο ΣΕΦ ώστε να κυνηγήσουν το... 50% στο ρεκόρ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου