Πέτυχε ρεκόρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης ξεκίνησε με ορμητικό τρόπο τη νέα σεζόν, υλοποιώντας για την ώρα την υπόσχεση του πως θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να φέρει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή.

Σύμφωνα λοιπόν με το NBA.com/Stats, ο Γιάννης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ξεκινάει τα πρώτα έξι ματς με +150 πόντους (160 ως τώρα), +80 ριμπάουντ (83) και +40 ασίστ (46)!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετράει δηλαδή 26,7 πόντους (9ος στο ΝΒΑ), συν 13,8 ριμπάουντ (3ος) και 7,7 ασίστ (επίσης 9ος)! Με 1,8 μπλοκ, εξάλλου, είναι και 12ος στην ίδια κατηγορία σε ολόκληρο το ΝΒΑ, βάζοντας και πάλι υποψηφιότητα να μπει στην 20αδα των πέντε κορυφαίων στατιστικών λιστών. Κάτι που μόνο ο ίδιος έχει πετύχει προ διετίας στην ιστορία του ΝΒΑ. Στα κλεψίματα χρειάζεται μία μικρή ώθηση, καθώς έχει ως τώρα 1,3 και κατατάσσεται 42ος ως τώρα.

Τα “Ελάφια” έχουν ξεκινήσει με ρεκόρ 4-2, χάνοντας δύο ματς με ανατροπή από τους 19 και 21 πόντους με Χιτ και Σέλτικς. Κάλλιστα θα μπορούσαν δηλαδή να μετράνε ρεκόρ 6-0 αν ήταν πιο προσεκτικοί και δεν χαράμιζαν τις μεγάλες διαφορές που αποκτούσαν νωρίς μέσα στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουν γιατί είχε ξανασυμβεί πέρυσι και το φαινόμενο παρατηρείται έντονα και φέτος. Μάλιστα σε δύο από τις νίκες τους (Ορλάντο και Τορόντο) εμφανίστηκε πάλι το ίδιο πρόβλημα αλλά εν τέλει κράτησαν το υπέρ τους σκορ στο τέλος.

Ο Γιάννης το σημείωσε μάλιστα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με τους Ράπτορς και είμαστε σίγουροι πως μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τον κόουτς Μπαντενχόλζερ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ