Νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ στο ντέρμπι

Στο ντεμπούτο του Νικόλα Παπαδόπουλου στον πάγκο, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΛ στο Λευκόθεο με 66-52 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ventspils και την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον πρωτοπόρο Κεραυνό για το θεσμό του πρωταθλήματος.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι δυο ομάδες πήγαιναν καλάθι-καλάθι, αλλά από τα μέσα της 1ης περιόδου η ΑΕΛ δημιούργησε διαφορά 8 πόντων (11-19), ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ με σερί 5 πόντων μείωσε στους σε 16-19.

Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μας δεν πατούσε καλά στα πρώτα λεπτά και είδε τη διαφορά να πηγαίνει και πάλι στους 8 (18-26), αλλά ανασυντάχθηκε και με σερί 11 πόντων, προηγήθηκε με 29-26 και έκλεισε το ημίχρονο με 33-31 υπέρ της.

Το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ στο 3ο δεκάλεπτο, ήταν ανάλογο με το προηγούμενο, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να το εκμεταλλευτεί και να περάσει μπροστά με 33-38. Η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου πέρασε μπροστά με 41-40 και ξανά με 44-42 και δεν κοίταξε ξανά πίσω. Έκλεισε την προτελευταία περίοδο με 53-45 και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας κυριάρχησε στο παρκέ και ανέβαζε σταδιακά τη διαφορά, η οποία έκλεισε στους 14 πόντους, με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνος με σκορ 66-52.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-19, 33-31, 53-48, 66-52

Νικόλας Παπαδόπουλος: Garrett 8, Thompson 15, Dendy 8, Cuffee 12, Πυρίλλης, Γιανναράς 3, Κωνσταντίνου, Κοιλαράς, Κούνας 10, Mpoyo 7, Λοϊζίδης 3.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)