Πιτίνο: Απόφαση παρωδία, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο

Απόφαση-παρωδία την οποία δεν έχει δει ξανά στα 42 χρόνια που κοουτσάρει, χαρακτήρισε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που επέβαλε η Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικανός προπονητής των «πράσινων», χαρακτήρισε δίκαιη την τιμωρία, αλλά διαφώνησε κάθετα με το timing, καθώς το παιχνίδι διεξάγεται σε λίγες ώρες, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. «Η Ευρωλίγκα έχει δίκιο. Απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επικίνδυνο να ανάβεις καπνογόνα. Όμως, στο ΝΒΑ ή στο κολέγιο δεν σταματάς τον κόσμο από το να φωνάζει. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την απόφαση. Έχουν δίκιο. Όμως, πριν από 24 ώρες τιμωρούν την ομάδα και τον κόσμο, που θα ερχόταν από πέντε διαφορετικές χώρες, για να δει τον αγώνα. Μπορείς να τιμωρήσεις την ομάδα, μπορείς να πεις: "ΟΚ, δεν θα έχετε κόσμο με τη Ρεάλ". Ξέρετε πόσοι είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία; Θα έρχονταν και scouts από άλλες χώρες. Αυτή είναι μια κακή απόφαση», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ο κόσμος δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Πρέπει ως ομάδα να πληρώσουμε το πρόστιμο. Όμως και η Euroleague έχει λάθος, γιατί μας τιμώρησε 24 ώρες πριν από το ματς. Αν θέλουν να μας τιμωρήσουν ενόψει Ρεάλ, το καταλαβαίνω, κάτι πρέπει να γίνει. Θα είναι ένα ματς απέναντι σε έναν θρυλικό προπονητή, που έχει κερδίσει τόσα τρόπαια και ο κόσμος μας δεν θα μπορέσει να έρθει να το δει. Στα 42 χρόνια μου στη δουλειά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...