Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τη Μακάμπι μισή αλλά και η Μακάμπι βρήκε τον Παναθηναϊκό χωρίς σέντερ. Το πάρτι στη ρακέτα κόστισε μια μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους που έχασαν και με +9 (88-79).

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ονειρικό, βγαλμένο από τα όνειρα του Πιτίνο: Το +16 (29-13) ήταν χαρακτηριστικό της κυριαρχίας του Παναθηναικού σε αυτό το διάστημα, όμως το «τριφύλλι» έμεινε εκεί. Τα χαμόγελα μειώθηκαν αισθητά στη συνέχεια, η Μακάμπι ισορρόπησε, αντέδρασε και τελικά έφτασε σε μία μεγάλη νίκη (88-79), η οποία πληγώνει τους «πράσινους», κυρίως με τον τρόπο που ήρθε.

Το 30-17 της δεύτερης περιόδου ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία έβγαλε ψυχή και βρήκε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που εμφάνισαν προβλήματα στο κομμάτι του ριμπάουντ και της άμυνας, κυρίως όταν η μπάλα «έκαιγε».

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν ήταν άστοχος στην αρχή αλλά στη συνέχεια «κουβάλησε» επθιθετικά την Μακάμπι (23 πόντοι), που πήρε λύσεις και από τους Οθέλο Χάντερ (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) - Τάιλερ Ντόρσει (16 πόντοι, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ). Ο ΝτεΣόν Τόμας ήταν η «σταθερά» του Ρικ Πιτίνο (24 πόντοι), ο Ιωάννης Παπαπέτρου πάλεψε (17 πόντοι), αλλά το κακό βράδυ των Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φριντέτ κόστισε σημαντικά στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, που έπεσαν στο 9-6. 

Αντίθετα, η Μακάμπι ανέβηκε στο 11-4 και παρέμεινε σταθερά σε τροχιά τετράδας, παραμένοντας μάλιστα αήττητη εντός έδρας.

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)