«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κέιν ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΝτιΆντρε Κέιν!

Κοντά σε μια σημαντική προσθήκη για τις θέσεις «2» - «3» φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ισραήλ «Sports 5», οι «ερυθρόλευκοι» συζητούν με τον 30χρονο Αμερικανό παίκτη, που αφού ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Μακάμπι πέρυσι δεν βρήκε ομάδα. 

Ο Κέιν, που ξεχώρισε την τελευταία διετία στην Ευρώπη για τη σκληράδα του και τις αμυντικές του ικανότητες, θέλει να επιστρέψει στην Euroleague και όλα δείχνουν πως η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα είναι διατεθειμένη να του δώσει αυτή την ευκαιρία. 

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην παίκτης της Μακάμπι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες και είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό τους. Μάλιστα, οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν πως ο Κέιν περίμενε μια μεγάλη οικονομικά πρόταση το καλοκαίρι, η οποία δεν ήρθε, γι' αυτό και ο ίδιος ήταν free agent για μερικούς μήνες. 

Πριν από λίγο καιρό η Χάποελ Ιερουσαλήμ του... χτύπησε την πόρτα, όμως οι απαιτήσεις του ήταν υψηλές για μια ομάδα του BCL. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός φαίνεται ικανός να καλύψει τα «θέλω» και τις φιλοδοξίες του Αμερικανού γκαρντ - φόργουορντ και στο Ισραήλ τονίζουν πως το deal είναι κοντά. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)