Χριστουγεννιάτικο φάντασμα

Η Ρεάλ κατέβηκε ελλιπής, αλλά ο Παναθηναϊκός ανταπέδωσε παίζοντας... χωρίς Καλάθη, χωρίς σέντερ, χωρίς βοήθεια από τον πάγκο και οργανωμένους, κάνοντας δώρο Χριστουγέννων ένα διπλό με περίπατο στη βασίλισσα (87-75).

Το έργο ήταν εξ'αρχής γεμάτο δυσκολίες και εμπόδια. Η Ρεάλ των δέκα σερί νικών ήρθε... αγριεμένη στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κρατήσει αλώβητη την έδρα του, αφού έχασε από τους Μαδριλένους με 87-75. 

Οι Ισπανοί επέβαλλαν τον ρυθμό τους στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ανέδειξαν πολλούς πρωταγωνιστές, που έδιναν κάτι ξεχωριστό σε διαφορετικά σημεία του ματς. Ο Άντονι Ράντολφ (22π με 5/11 σουτ από τα 6,75μ.) πλήγωσε το «τριφύλλι» από το τρίποντο, ο Έντι Ταβάρες (14π - 14ριμπ) κυριάρχησε απόλυτα κάτω από τις ρακέτες, ο Τζέφερι Τέιλορ (10π) έδωσε πολλά σε επίθεση και άμυνα και ο Φακούντο Καμπάτσο (6π - 8ασ) οργάνωσε εξαιρετικά στο δεύτερο μέρος, με τον Πάμπλο Λάσο να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ του.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά θέματα, κυρίως στο κομμάτι της άμυνας και του ριμπάουντ. Ο Τζίμερ Φριντέτ πάλεψε (18π), ο Νικ Καλάθης ήταν άστοχος (19π με 6/12 δίποντα, 1/8 τρίποντα) και ο Ρικ Πιτίνο είδε παίκτες - κλειδιά, όπως ο ΝτεΣόν Τόμας 4π() και ο Ταιρίς Ράις (3π) να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό. 

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έπεσε στο 9-7 και έμεινε δύο νίκες μακριά από τι Μακάμπι - ΤΣΣΚΑ που «συγκατοικούν» στην 4η θέση, ενώ η Ρεάλ παρέμεινε στη κορυφή με ρεκόρ 13-3. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Ρωσία αναγνώρισε τα μέλη της FIFA που δωροδοκήθηκαν για το Μουντιάλ 2018
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεσαλώνει στη Μύκονο η πανέμορφη πρέσβειρα του Μουντιάλ της Ρωσίας
ΒΙΝΤΕΟ: Έκλαιγαν στο «αντίο» της εθνικής Γαλλίας οι Ρωσίδες εργαζόμενες του ξενοδοχείου
Μουντιάλ 2018: Ισως το πιο συναρπαστικό της ιστορίας!
Οι ποινές στους εισβολείς στον τελικό του Μουντιάλ!
Ραμί: «Το βράδυ της νίκης με την Αργεντινή άρχισα να κυνηγάω τους συμπαίκτες μου με πυροσβεστήρα»
ΒΙΝΤΕΟ: ʼναψε καπνογόνο ο Μόντριτς!
ΒΙΝΤΕΟ: O εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη πνίγεται στην αγκαλιά του Μπαπέ
ΒΙΝΤΕΟ: Τρολάρισμα Πογκμπά σε ʼγγλους με «It's coming home»
Από €400.000 θα πάρουν οι Γάλλοι διεθνείς (τα χαρίζει ο Μπαπέ)