Πιτίνο: Ανησυχώ γιατί ο Βουγιούκας θα φάει πολύ αυτές τις μέρες

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, αναφέρθηκε λεπτομερώς στα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά στην ομάδα του στο σημερινό ματς με τον Πανιώνιο, ενώ αστειεύτηκε για τα κιλά του Ίαν Βουγιούκα τονίζοντας πως ανησυχεί ότι θα φάει πολύ αυτές τις μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου:

- Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ ένα ευτυχισμένο και υγιές 2020 σε όλους τους Έλληνες φίλους μου. Είναι μια ξεχωριστή χώρα με ξεχωριστούς ανθρώπους και είμαι πολύ περήφανος που ζω εδώ. Ο κόουτς του Πανιωνίου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του, όμως έχουμε πολύ περισσότερο ταλέντο, μέγεθος και μπορείς να κάνεις πολλά όταν έχεις μια ομάδα με ταλέντο, μέγεθος και που μπορεί να σουτάρει καλά και είναι αντίστοιχα πολύ δύσκολο εμπόδιο για να ξεπεράσεις».

- Για τον τομέα των ριμπάουντ: «Ένα από τα προβλήματα που έχουμε στην Ευρωλίγκα ειδικά είναι το ριμπάουντ. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να δώσουμε ώθηση, αρχίζοντας τον Μήτογλου στο “4” και μας βοήθησε, γιατί ανά λεπτό είναι ο καλύτερος ριμπάουντερ που έχουμε στην ομάδα. Είχε 4 ανά 12 λεπτά συμμετοχής και απόψε πήρε περισσότερα λεπτά, έπαιξε σχεδόν 21 λεπτά και πήρε 11. Ελπίζω, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να είναι η απόλυτη απάντηση στο πρόβλημα, ότι θα μας βοηθήσει στο ριμπάουντ παίζοντας στη θέση “4”. Επίσης, βοήθησε και τον Τόμας στο “3”, που είχε 8 ριμπάουντ. Αυτό μας κάνει να έχουμε μεγαλύτερο μέγεθος, μας βοηθά στο ριμπάουντ, πιθανότατα θα μας πληγώσει μερικές φορές στην άμυνα στο ένας εναντίον ενός, αλλά γενικά κάναμε κάτι για το ριμπάουντ που είναι μια αδυναμία μας. Χρησιμοποιήσαμε τον Γουάιλι στο “4” για να μάθει τη θέση στην επίθεση. Παίξαμε με τη Μακάμπι όσο μπορούσαμε, αλλά μας έβαλε όλα τα σουτ στο τέλος. Παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά υστερήσαμε πολύ στη ρακέτα και όταν δεν την ελέγχεις, δεν ελέγχεις τη μοίρα σου. Ελπίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές θα μας βοηθήσουν με το ριμπάουντ και σε άλλους τομείς».

- Για τον Ίαν Βουγιούκα: «Ανησυχώ ενόψει της νέας χρονιάς για τον Ίαν, ο οποίος πρέπει να χάσει ένα κιλό ως την Πρωτοχρονιά και μετά κάθε 15 μέρες πρέπει να χάνει 2 κιλά. Ανησυχώ γιατί θα έχει ρεπό λόγω της παραμονής Πρωτοχρονιάς και αγαπά το κρασί, το τυρί και το ψωμί! Ανησυχώ ότι θα φάει πολύ αυτές τις μέρες (γέλια)».
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)