Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν εκεί, αλλά η ομάδα έλειπε

Ο κόσμος κέρδισε τη μάχη της εξέδρας, αλλά στο παρκέ ο Παναθηναϊκός ήταν προβληματικός σε περιφερειακή άμυνα, ριμπάουντ και το Μιλάνο κέρδισε εύκολα ένα κρίσιμο ματς (96-87).

Ήταν ένα βράδυ που όλα πήγαν στραβά. Ο Παναθηναϊκός είχε κάκιστη απόδοση στο Μιλάνο και όταν προσπάθησε να... ξυπνήσει στην τέταρτη περίοδο ήταν πια αργά. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τα ίδια, γνωστά και μεγάλα προβλήματα, που τους ταλαιπωρούν όλη τη σεζόν: στην περιφερειακή άμυνα και τα ριμπάουντ. Μέσα σε όλα, ο Νικ Καλάθης έκανε ένα από τα πιο άστοχα παιχνίδια του (1/10 εντός πεδιάς) και το σκοράρισμα των ΝτεΣόν Τόμας (15π.), Τζίμερ Φριντέτ (28π. με εξαιρετικά ποσοστά) και Ντίνου Μήτογλου (10π.) πήγε... στράφι. 

Από την άλλη, η Αρμάνι βρήκε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ σε τρομερή βραδιά (22π.) και ο Ετόρε Μεσίνα έβγαλε πολλούς πρωταγωνιστές μέσα από το ροτέισιόν του, όπως τον Κίφερ Σάικς (17π.), τον Ρικάρντο Μορασκίνι (12π.) και τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ (11π.). Οι Ιταλοί έβαλαν τα τρίποντα (14 3π.), πάλεψαν για κάθε 50-50 μπάλα, έδειξαν να έχουν περισσότερη ενέργεια και πήραν δίκαια την νίκη. 

Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έπιασαν το «τριφύλλι» στη βαθμολογία της Euroleague (10-7 ρεκόρ) και το... προσπέρασαν, αφού έχουν το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία (2/2 απέναντι στην ελληνική ομάδα φέτος). 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Πλέον για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα στην Euroleague, αφού ο... μήνας - φωτιά ολοκληρώθηκε. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους την Μπάγερν (εντός), τη Ζαλγκίρις (εντός), τη Βιλερμπάν (εντός), τη Βαλένθια (εκτός), τον Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (εντός) και θέλουν να «χτίσουν» το δικό τους νικηφόρο σερί, που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League