Παπαγιάννης: Ήταν... απάντηση στον εαυτό μου

Δύο κυρίαρχες εμφανίσεις, πολλές υψωμένες γροθιές και ένα ζεστό χειροκρότημα στο ΟΑΚΑ: ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλάει για το προσωπικό step up που έκανε και τις απαντήσεις, που έδωσε στον ίδιο του τον εαυτό.

Πολλές φορές η στατιστική δεν αποτυπώνει στο 100% την επιρροή ενός παίκτη μέσα σε ένα παιχνίδι. Ο Γιώργος Παπαγιάννης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου είχε 8 πόντους (4/7 δίποντα), 5 ριμπάουντ και 3 κοψίματα σε 18' στο παρκέ, όμως ήταν εκ των MVP της αναμέτρησης, κάνοντας τον Ρικ Πιτίνο να τον αποθέωσει τόσο στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού», όσο και στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης. Δυο βράδια αργότερα, στο ίδιο γήπεδο, ο γεννημένος το 1997 «γίγαντας» του Παναθηναϊκού ήταν ξανά κυρίαρχος: 13 πόντοι (6/6 δίποντα, 1/2 βολές) και 5 ριμπάουντ σε 28' στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις. 

Ο «PapaG» βελτιώνεται, εξελίσσεται, ανεβαίνει, μα πάνω απ' όλα καταφέρνει το πιο σημαντικό: σταθεροποιεί την απόδοσή του. Όπως δήλωσε προ ημερών ο Μάνος Παπαδόπουλος στο «Face2Face» της WEB TV του SDNA με τον Βασίλη Βέργη, ο σέντερ από τα Μέγαρα δουλεύει καθημερινά σκληρά και δίπλα στον «δάσκαλο» Ρικ Πιτίνο μπορεί να κάνει το step up που ψάχνει. Παράλληλα, πρόκειται για έναν σοβαρό επαγγελματία, που ξέρει τι ζητά σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. 

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)