Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Η γυναίκα του δεν μπορεί να πει μια πρόταση, χωρίς να κλάψει»

  29/01/2020 17:39
«Η γυναίκα του δεν μπορεί να πει μια πρόταση, χωρίς να κλάψει»

«Η γυναίκα του δεν μπορεί να πει μια πρόταση, χωρίς να κλάψει»

  29/01/2020 17:39

Τις πιο εφιαλτικές ημέρες της ζωής της ζει η Βανέσα Μπράιαντ, που έχει να αντιμετωπίσει τον αδόκητο χαμό του άντρα της, Κόμπι, και της κόρης της, Τζιάνα.

Ακόμα δεν έχει βγει κάποια «επίσημη» αντίδραση από την πλευρά της γυναίκας του πάλαι ποτέ σταρ των Λέικερς, μετά τον θάνατό του και της κόρης τους, ωστόσο σύμφωνα με το περιβάλλον της οικογένειας, προσπαθεί να τα φέρει πέρα, για χάρη των τριών παιδιών της.

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό «People», η 37χρονη Μεξικανή «παλεύει για να τα βγάλει πέρα, αλλά δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια πρόταση, χωρίς να κλάψει. Έχει γύρω της ένα καλό σύστημα να την υποστηρίζει, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Παρά τα σκαμπανεβάσματά τους, οι δυο τους ήταν αδελφές ψυχές. Ήταν ο άνθρωπος της ζωής της. Η Βανέσα είναι συντετριμμένη. Παλεύει για τις τρεις κόρες της. Πρέπει να είναι αυτή η δυνατή τώρα. Έχει δίπλα της ανθρώπους που αγαπούν εκείνη και τον Κόμπι. Δεν είναι μόνη. Αλλά θα θρηνεί για πολύ καιρό ακόμα».

Ένας οικογενειακός φίλος ακόμη υποστήριξε πως: «Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και ολέθρια στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια. Ο Κόμπι είχε αναπτύξει έναν ξεχωριστό δεσμό με όλες του τις κόρες. Ήταν πολύ περήφανος που τις έβλεπε να έχουν στοιχεία του και της Βανέσα, αλλά και δική τους προσωπικότητα».

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας