Αντετοκούνμπο-«Δεν πας για 82-0, έτοιμοι αν τους πετύχουμε στα playoffs» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την ήττα των Μπακς από τους Χιτ και τόνισε πως πάντα δυσκολεύονται κόντρα στο Μαϊάμι, ενώ πρόσθεσε πως δεν γίνεται να πας για το 82-0.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς και την ισοφάριση του season low για εκείνον στους πόντους.

«Έτρεξε το γήπεδο, έπαιξε σκληρά. Σέβομαι την σκληρότητα τους Χαίρομαι που τον είχα στην ομάδα μου στο All Star Game», είπε αρχικά για τον Αντεμπάγιο και στη συνέχεια πρόσθεσε για τους Χιτ.

«Έπαιξαν με ενέργεια, πολύ δυνατά στην άμυνα. Μας δυσκολεύουν πάντα. Και αυτό έκαναν και τώρα, όχι μόνο για μένα αλλά για όλη την ομάδα μας. Γυρνούσαν συνεχεια την μπάλα στην επίθεση, μετακινούσαν τα σώματα τους, ήταν δύσκολο. Πρέπει να... ματσάρεις την ενέργεια τους. Είναι δύσκολο, είσαι κουρασμένος. Να τρέξεις στην άμυνα, ειδικά απέναντι στο Μαιάμι που έχει ψηλούς που τρέχουν και μέσα και έξω για να πάρουν τα σουτ»

Επίσης είπε: «Κάποια ματς θα κερδίσεις, κάποια θα χάσεις. Δεν πάμε για το 82-0. Πρέπει να παίξεις πάντα σκληρά, το Μαιάμι έχει μία εξαιρετική και σκληρή ομάδα. Έπαιξε πολύ καλά απόψε. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, πας στο γυμναστήριο να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά και πας στο επόμενο. Η ομάδα σίγουρα κοιτάει σε μένα ως ηγέτη και πρέπει να κρατήσω ψηλά το ηθικό της ομάδας».

Για τα άστοχα σουτ: «Κάποιες φορές μπαίνουν, κάποιες όχι. Πρέπει πάντα να προσπαθείς σε όλους τους τομείς».

Για την πιθανότητα να παίξουν με τους Χιτ στα playoffs: «Είναι δυνατή ομάδα, παίζουν 48 λεπτά με ενέργεια. Έβαλαν πολλά τρίποντα, εβαλαν σουτ, Αν τους αντιμετωπίσουμε στα playoffs, πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την άμυνα: «Το Μαιάμι πέτυχε πολλά... μεγάλα σουτ. Ο Ρόμπινσον έβαλε δύο πολύ δύσκολα. Μας χαλούσαν το momentum. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερη άμυνα, θα είμαστε έτοιμοι όταν θα ξαναπαίξουμε. O Kράουντερ έβαλε πολλά τρίποντα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν θα τους ξαναβρούμε».

Για το πόσο σημαντικό είναι να ξαναβγει MVP: «Δεν είναι καθόλου σημαντικό για μένα».

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία