«Πόλεμος» του αθλητικού διευθυντή της Γκραν Κανάρια στον Κατσικάρη

Η Γκραν Κανάρια παλεύει για την πρόκριση στα ημιτελικά της Liga Endesa, αν και τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού διεκδικεί την δεύτερη θέση μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπούργος και Ανδόρα.

Την στιγμή που ο Φώτης Κατσικάρης σχεδιάζει τον τρόπο που η ομάδα του θα νικήσει την πρωτοπόρο Βαλένθια στο παιχνίδι της Παρασκευής (26/06), δέχεται και... εσωτερικό «πόλεμο» από τον αθλητικό διευθυντή.

Όπως αναφέρει η ισπανική «laprovincia.es», «ο Μπέρντι Πέρεθ "κόβει" τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του Κατσικάρη». Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Πέρεθ, μετά την ήττα από την Σαραγόσα, πλησίασε τον Έλληνα κόουτς με ένα φάκελο, ο οποίος είχε μέσα ένα γράμμα που τον ενημέρωνε για την λήξη της συνεργασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προθεσμία που έχει η Γκραν Κανάρια για την ανανέωση του συμβολαίου του Φώτη Κατσικάρη λήγει στις 25/06, ενώ μπορεί να αποφασίσει και ο 53χρονος προπονητής τι θα κάνει μέχρι τις 30 του μηνός.

Στο άρθρο τονίζεται ακόμα πως ο Κατσικάρης ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας, ενώ έχει ενημερώσει σχετικά και τον δικηγόρο του, αφού κρίνεται απαράδεκτη αυτή η κίνηση, ειδικά λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με την Βαλένθια.

Πάντως, ούτε η θέση του Μπέρντι Πέρεθ είναι σίγουρη στην ομάδα την επόμενη σεζόν, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το οποίο αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές.

Δειτε Επισης

Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ
«Αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό»
Οι Χιτ διέλυσαν τους Μπουλς και προκρίθηκαν στα playoffs, όπου τους περιμένουν οι Σέλτικς
Παράσταση για έναν ρόλο το Sprint της Σαγκάης, άνετη νίκη του Φερστάπεν
ΒΙΝΤΕΟ: Από τη Σαντορίνη, τη Νάξο και την Πάρο στην Ακρόπολη η Ολυμπιακή Φλόγα
Ο Τσιτσιπάς με τον Λάγιοβιτς στα ημιτελικά στη Βαρκελώνη
O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ