Βόμβα Παναθηναϊκού με Σαντ Ρος

Ο Παναθηναϊκός δούλεψε για καιρό το θέμα Σαντ Ρος και τον ντύνει στα πράσινα μετά και την σημερινή αποδέσμευση του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Και εντελώς ξαφνικά ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ετοιμάζεται για την επιστροφή στη χώρα μας, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» βρίσκεται προ των πυλών μιας πολύ σημαντικής κίνησης, που θα βάλει στη μηχανή του έναν παίκτη που την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι «πράσινοι» δούλεψαν την υπόθεση του Κουβανού άσου εδώ και αρκετό καιρό, με απόλυτη μυστικότητα. Ο παίκτης από την πλευρά του ήθελε να αγωνιστεί στην Euroleague και τη νέα σεζόν, όμως έβλεπε πως στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα είχε σημαντiκό ρόλο.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός «έτρεξε» το θέμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινηθούν οι υπόλοιπες ομάδες στην Ευρώπη για την απόκτησή του. Κι αυτό γιατί με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, σε περίπτωση που έμπαινε κάποια άλλη ομάδα στο... κόλπο της απόκτησής του, τότε το deal πολύ δύσκολα θα ερχόταν για την ομάδα του Γιώργου Βόβοβρα.

Ο Σαντ Ρος είναι γνωστό πως είναι... ερωτευμένος με την Ελλάδα. Το γεγονός, άλλωστε πως έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του στη χώρα μας, με τη φανέλα της ΑΕΚ, ήταν και αυτό που συνετέλεσε αποφασιστικά στο να πάρει το πρωί της Κυριακής την απόφαση και να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο... μεγάλο εμπόδιο για την υλοποίηση της μεταγραφής ήταν το συμβόλαιο του Κουβανού άσου με την ρωσική ομάδα. Από τη στιγμή, όμως, που αποδεσμεύτηκε και έμεινε ελεύθερος, τότε άνοιξε και ο δρόμος για να πραγματοποιηθεί το deal, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Με την συμφωνία αυτή, που είναι προ των πυλών, ο Παναθηναϊκός ισχυροποιεί την περιφέρειά του, καθώς  ο Σαντ Ρος έρχεται να... κουμπώσει δίπλα σε τρεις καλούς δημιουργούς και εκτελεστές (Νέντοβιτς, Φόστερ και εφόσον υπάρξει deal και Λαπροβίτολα), βάζοντας και διαφορετικά χαρακτηριστικά στο ρόστερ. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο Σαντ Ρος μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην Euroleague.

Η κίνηση αυτή έρχεται από το... πουθενά, αλλά στον Παναθηναϊκό ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, λειτουργώντας κάτω από άκρα μυστικότητα. Και τώρα ετοιμάζονται να ντύσουν στα πράσινα ένα... πολυεργαλείο, που θα δώσει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ