Φενέρμπαχτσε εναντίον Καντέρ: Κλειστές οι πόρτες μας για εκείνον

Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα του Ενές Καντέρ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αποτέλεσμα στο πλευρό του Τούρκου Προέδρου να πηγαίνουν πλέον και ομάδες όπως η ιστορική Φενέρμπαχτσε η οποία ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (19/7) ότι η πόρτα της θα είναι για πάντα κλειστή για τον σέντερ των Μπόστον Σέλτικς.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Καντέρ έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram πως "Για πολλά χρόνια φόρεσα τη φανέλα της αγαπημένης μου Φενέρμπαχτσε, όταν μια μέρα επιστρέψω πίσω στην πατρίδα, μόνο τη δική της φανέλα θα φορέσω", με αποτέλεσμα ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης να αντιδράσει άμεσα και με πάρα πολύ έντονο τρόπο.

"Ο άνθρωπος που ονομάζεται Ενές Καντέρ δημοσίευσε στα social media τις ίδιες φράσεις την 1η Ιουνίου και σήμερα. Θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό γι' αυτά που είπε δύο φορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα: Ο σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση και δεν πρόκειται να έχει ούτε στο μέλλον με έναν άνθρωπο το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τρομοκρατικές οργανώσεις. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν με ποια συμπεριφορά αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε. Θα το ξαναπούμε: Οι πόρτες μας θα είναι για πάντα κλειστές για εκείνον" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Καντέρ ήταν ως έφηβος μέλος της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα με επαγγελματικό συμβόλαιο, μέχρι να αποχωρήσει από την Τουρκία σε ηλικία 17 ετών για να αγωνιστεί στις ΗΠΑ με στόχο να προετοιμαστεί για το ΝΒΑ. Έχει συνδεθεί με τον Φετουλάχ Γκιουλέν και απ' ότι φαίνεται η βεντέτα του με τον Ερντογάν δεν πρόκειται να "σβήσει".

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)