Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παρουσίασε τον μεγάλο χορηγό της η καλαθοσφαιρική ΕΝΠ-Έδωσε τα χέρια με τη Remedica

  29/09/2020 12:02
Παρουσίασε τον μεγάλο χορηγό της η καλαθοσφαιρική ΕΝΠ-Έδωσε τα χέρια με τη Remedica

Παρουσίασε τον μεγάλο χορηγό της η καλαθοσφαιρική ΕΝΠ-Έδωσε τα χέρια με τη Remedica

  29/09/2020 12:02

H Remedica βρίσκεται στο πλάι του αθλητισμού, μιας και το ορόσημο της είναι για “έναν υγιέστερο κόσμο” και προέβη στη στήριξη και χορηγία της αθλητικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ΕΝΠ Παραλιμνίου. Η ομάδα θα ονομάζεται για τον προσεχή χρόνο Remedica – ENΠ με προπονητή τον δημοφιλή κ. Μιχάλη Κακιούζη.

Στη Δημοσιογραφική́ διάσκεψη που έλαβε χώρα το Σάββατο 26/9/2020 στις 5:00μμ στο κλειστό́ γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Παραλιμνίου, παρουσιάστηκε η ομάδα, ο προπονητής, ο χορηγός η εταιρεία Remedica καθώς και η έναρξη του διήμερου φιλικού δεύτερου τουρνουά εις μνήμη του Δώρου Ισαάκ που έλαβε χώρα την ίδια μέρα καθώς και την Κυριακή στις 27 Σεπτεμβρίου 2020. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι οι Remedica-ΕΝΠ, ΑΕΚ, Ομόνοια και ΕΘΑ.

Η Remedica, ως κύριος υποστηριχτής της ομάδας Remedica – ΕΝΠ, έδωσε το παρών της με τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή, Δρ. Μιχάλη Νεοπτολέμου, ο οποίος δήλωσε « Είμαι ευτυχής που τα τελευταία χρόνια είμαστε ενεργοί πολίτες ως εταιρεία, επενδύουμε στον αθλητισμό, στους νέους, στην κοινωνία, στις κοινωνικές ομάδες που χρήζουν βοηθείας εν γένει, μέσω της έντονης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλάι της κοινωνίας, να στηρίζουμε και να βοηθάμε όπως μπορούμε.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1960 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Ενώ σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας