Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα για τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ-Ενίσχυση με Αμερικανούς

  30/09/2020 15:25
Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα για τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ-Ενίσχυση με Αμερικανούς

Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα για τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ-Ενίσχυση με Αμερικανούς

  30/09/2020 15:25

Κλείδωσε το ρόστερ της καλαθοσφαιρικής ομάδας του AΠΟΕΛ ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League, που αρχίζει το προσεχές Σάββατο και βρίσκει τους γαλαζοκίτρινους να αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Πέραν των καλαθοσφαιριστών που ήδη βρίσκονται στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, στο δυναμικό της προστίθενται τρεις υψηλού επιπέδου ξένοι (Αμερικανοί) καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι έρχονται για να προσδώσουν περαιτέρω ποιότητα και ακόμη μεγαλύτερη δυναμική́ στην ομάδα του Βασίλη Φραγκιά.

Πρόκειται για τον ύψους 2,08 Landen Lucas, ο οποίος προορίζεται για βασικός center και η παρουσία του αναμένεται να προσθέσει δύναμη και ποιότητα εντός της ρακέτας. Ο Landen Lucas έχει παραστάσεις από Ιαπωνία, Βαλτική Λίγκα και Ιταλία (Serie A), ενώ τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν οι Atlanta Hawks, στο summer league του Las Vegas.

Στο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται και ο ύψους 1,88 Julian Vincent Norfleet, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των guard και προορίζεται για βασικός στη συγκεκριμένη θέση. Ο Julian Vincent Norfleet αγωνιζόταν στην Ουγγαρία και βρισκόταν ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος.

Με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα και ο ύψους 1,98 Marcus Emmanuel Gilbert, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ελληνική Basket League, και συγκεκριμένα στον Ήφαιστο Λήμνου. Ο Gilbert αγωνίζεται ως forward και έρχεται στο ΑΠΟΕΛ για ν’ αποτελέσει την βασική επιλογή.

Υπενθυμίζεται πως στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ εντάχθηκε ήδη και ο Ελλαδίτης καλαθοσφαιριστής Πάρις Μαραγκός, καθώς και οι: Βασίλης Κούνας, Στέφανος Ηλιάδης, Χρήστος Παναγιώτου, Βίκτωρ Ιερωνυμίδης, Χρήστος Λοϊζίδης, Γαβριήλ Κοιλαράς, Πέτρος Παπαμιχαήλ, Κύπρος Σέπος και Θεόδωρος Παναγιώτου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας