Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα για τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ-Ενίσχυση με Αμερικανούς

Κλείδωσε το ρόστερ της καλαθοσφαιρικής ομάδας του AΠΟΕΛ ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League, που αρχίζει το προσεχές Σάββατο και βρίσκει τους γαλαζοκίτρινους να αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Πέραν των καλαθοσφαιριστών που ήδη βρίσκονται στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, στο δυναμικό της προστίθενται τρεις υψηλού επιπέδου ξένοι (Αμερικανοί) καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι έρχονται για να προσδώσουν περαιτέρω ποιότητα και ακόμη μεγαλύτερη δυναμική́ στην ομάδα του Βασίλη Φραγκιά.

Πρόκειται για τον ύψους 2,08 Landen Lucas, ο οποίος προορίζεται για βασικός center και η παρουσία του αναμένεται να προσθέσει δύναμη και ποιότητα εντός της ρακέτας. Ο Landen Lucas έχει παραστάσεις από Ιαπωνία, Βαλτική Λίγκα και Ιταλία (Serie A), ενώ τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν οι Atlanta Hawks, στο summer league του Las Vegas.

Στο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται και ο ύψους 1,88 Julian Vincent Norfleet, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των guard και προορίζεται για βασικός στη συγκεκριμένη θέση. Ο Julian Vincent Norfleet αγωνιζόταν στην Ουγγαρία και βρισκόταν ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος.

Με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα και ο ύψους 1,98 Marcus Emmanuel Gilbert, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ελληνική Basket League, και συγκεκριμένα στον Ήφαιστο Λήμνου. Ο Gilbert αγωνίζεται ως forward και έρχεται στο ΑΠΟΕΛ για ν’ αποτελέσει την βασική επιλογή.

Υπενθυμίζεται πως στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ εντάχθηκε ήδη και ο Ελλαδίτης καλαθοσφαιριστής Πάρις Μαραγκός, καθώς και οι: Βασίλης Κούνας, Στέφανος Ηλιάδης, Χρήστος Παναγιώτου, Βίκτωρ Ιερωνυμίδης, Χρήστος Λοϊζίδης, Γαβριήλ Κοιλαράς, Πέτρος Παπαμιχαήλ, Κύπρος Σέπος και Θεόδωρος Παναγιώτου.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Χάρισε ρακέτες σε Κάρι και ΛεΜπρόν και έδειξε την τέχνη του στα τρίποντα ο Τζόκοβιτς
Κερδίζουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς, 140-129 τους Φοίνιξ Σανς στο Μιλγουόκι- Βίντεο
Έχασε τον τίτλο του Indian Wells από το Νο1 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη
ΒΙΝΤΕΟ: Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στον τελικό με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
Ο Μεντβέντεφ έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό του Indian Wells
Δείπνο συσπείρωσης από τον Σλούκα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (pic)
Ο Μπράνσον σκόραρε 42 πόντους και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Κινγκς
Το δίδυμο Κάρι-Τόμπσον είχε απάντηση στην 40άρα του ΛεΜπρόν και οι Γουόριορς λύγισαν τους Λέικερς
Στον τελικό του Indian Wells η ατσάλινη Σάκκαρη, νίκησε 2-1 την Γκοφ