Παιχνίδι της μοίρας: Η επική... σύμπτωση που «δένει» Λεμπρόν και Κόμπε

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εκπλήρωσε την υπόσχεση να οδηγήσει τους Λος Άντζελες Λέικερς στην κορυφή, για χάρη του Κόμπε Μπράιαντ, περνώντας από έναν δρόμο που έμοιαζε πάρα πολύ με αυτόν του «Black Mamba» το 2009.

Λένε πως η μοίρα και η ζωή παίζουν τα δικά τους παιχνίδια. Αυτό κάλλιστα θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος και στην περίπτωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Λος Άντζελες Λέικερς. 

Η ομάδα της Καλιφόρνια έφτασε στην κατάκτηση του 17ου τίτλου της ιστορίας της, αφιερώνοντάς τον στον Κόμπε Μπράιαντ, που «έφυγε« από την ζωή στα τέλη Ιανουαρίου.

Για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, όμως, η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ πέρασε κάποια εμπόδια που θύμιζαν έντονα την πορεία των Λέικερς το 2009, με τον τίτλο αυτόν να... δένει με τρόπο μαγικό τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κόμπε Μπράιαντ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Όπως το 2009 έτσι και φέτος, οι Λέικερς κατάφεραν να αποκλείσουν τους Χιούστον Ρόκετς στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, ενώ στη συνέχεια τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Ντένβερ Νάγκετς, στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας, τους οποίους και κατάφεραν να αποκλείσουν.

Οι Λέικερς τόσο το 2009, όσο και το 2020 έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου, με τον «Black Mamba» να φτάνει στην κατάκτηση του τέταρτου τίτλου της καριέρας του, όπως και ο «Βασιλιάς» φέτος.

Κι αν νομίζετε πως οι... συμπτώσεις τελειώνουν εδώ, κάνετε λάθος. Κι αυτό γιατί αμφότεροι κατέκτησαν τον τίτλο στο Ορλάντο. Ο μεν Κόμπε απέναντι στους Μάτζικ, σε παιχνίδι που διεξήχθη στη Φλόριντα, ο δε Λεμπρόν στη «φούσκα» που στήθηκε στην Walt Disney.

Τελικά ναι, η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια...

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)