Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξέσπασε ο Κερ λόγω του ρατσισμού που υπέστη ο Λιν

  27/02/2021 13:36
Ξέσπασε ο Κερ λόγω του ρατσισμού που υπέστη ο Λιν

Ξέσπασε ο Κερ λόγω του ρατσισμού που υπέστη ο Λιν

  27/02/2021 13:36

Ο Τζέρεμι Λιν ξέσπασε επειδή κάποιος τον αποκάλεσε "κορωνοϊό" σε αγώνα του στην G-League μόνο και μόνο επειδή έχει ασιατική καταγωγή. Και ο Στιβ Κερ βρέθηκε στο πλευρό του.

Ο προπονητής των Γουόριορς κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα που έχει προκύψει με την ρατσιστική επίθεση στον Λιν και δεν μάσησε τα λόγια του, κάνοντας μερικές δυνατές δηλώσεις, ενώ τόνισε ότι στηρίζει την απόφαση της λίγκας να διεξαγάγει έρευνα για το θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Κερ δήλωσε:

"Μόλις είδα το post του Λιν και είναι πολύ δυνατό. Τον συγχαίρω για αυτά που είπε και συμφωνώ απόλυτα μαζί του στο θέμα του ρατσισμού που υπάρχει προς την ασιατική αμερικανική κοινότητα. Είναι γελοίο. Και προφανώς έχει γεννηθεί από πολλους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην Προέδρου μας, αφού αφορά τον κορωνοϊό που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα.

Είναι σοκαριστικό. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό, όπως και τον ρατσισμό γενικά. Εννοώ ότι είμαστε όλοι δέρμα και αίμα. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Όπως μου είχε πει κάποτε και ο Γκρεγκ Πόποβιτς, είμαστε όλοι ατυχήματα της γέννησης. Γεννηθήκαμε και είμαστε όπως είμαστε χωρίς να μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό. Μπορούμε να ελέγξουμε όμως το πώς θα συμπεριφερθούμε στον κόσμο και είναι σοκαριστικό για εμένα ότι συμπεριφερόμαστε άσχημα στον κόσμο με βάση το χρώμα του δέρματος. Σίγουρα επικροτώ ότι θα γίνει έρευνα για το θέμα".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Κερ:

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας