Μεσίνα: Οι παίκτες μου ήταν εκπληκτικοί

Η Αρμάνι Μιλάνο πήρε μεγάλη πρόκριση στο final 4, επικρατώντας στη σειρά με τη Μπάγερν Μονάχου, με τον Έτορε Μεσίνα να εκφράζει τη χαρά για το αποτέλεσμα και την ικανοποίηση για την απόδοση των παικτών του.

Ο Ιταλός τεχνικός παράλληλα εξέφρασε και τη χαρά του για τον ιδιοκτήτη της ομάδας και την προσφορά του στο σύλλογο. Αναλυτικά, δήλωσε:

«Νομίζω ότι οι παίκτες μου ήταν εκπληκτικοί, γιατί μετά από τρομερή πίεση και χάνοντας δύο παιχνίδια στη σειρά, απέναντι σε μία εξαιρετική Μπάγερν, που έκανε μία πολύ καλή χρονιά και σειρά, νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε με ένα συμπαγές παιχνίδι. Παραλίγο να χαθεί από μία στιγμή τρέλας. Γυρίσαμε τη μπάλα με κάθε τρόπο. Αλλά μετά υπήρχε ένα πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι από τον Χάινς και αυτό ήταν το παιχνίδι. Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι ειδικά για τον κ. Αρμάνι και την οικογένεια του καθώς υποστηρίζουν εδώ και χρόνια την ομάδα. Την έσωσαν.  Πολλοί άνθρωποι έχουν δουλέψει για αυτή την ομάδα και επιτέλους το να είμαστε στις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, αυτό θα τους κάνει χαρούμενους, όπως και τους φιλάθλους μας που δεν είχαν την ευκαιρία να είναι κοντά μας  στο γήπεδο, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ελπίζουμε να τους δούμε σύντομα, είμαι χαρούμενος για όλους, είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών