Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν θα ανεχθούμε συγκάλυψη του ίδιου εγκλήματος»

  17/10/2021 14:37
«Δεν θα ανεχθούμε συγκάλυψη του ίδιου εγκλήματος»

«Δεν θα ανεχθούμε συγκάλυψη του ίδιου εγκλήματος»

  17/10/2021 14:37

Καυστική ανακοίνωση από το σωματείο του ΑΠΟΕΛ, το οποίο εξαπολύει πυρά τόσο κατά της διαιτησίας του ντέρμπι καλαθόσφαιρας, κόντρα στον Κεραυνό, όσο και κατά της ΚΟΚ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του «παρασυρθήκαμε και πιστέψαμε ότι επιτέλους κάτι θα άλλαζε στη φετινή περίοδο, αλλά διαψευστήκαμε από πολύ νωρίς. Τα κούφια λόγια και οι υποσχέσεις των αρμοδίων για δήθεν ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων, έγιναν θρύψαλα στο παιχνίδι Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς, σε ακόμα μια χρονιά γίναμε μάρτυρες του ίδιου κακοσκηνοθετημένου έργου σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ στην καλαθόσφαιρα. Με διαφορετικούς, αλλά πάντοτε αρνητικούς πρωταγωνιστές που καθορίζουν αποτελέσματα κατά το δοκούν».

Την ίδια ώρα, στέλνουν ισχυρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας πως «ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι και δεν πρόκειται να αποτελέσει τον κομπάρσο. Χωρίς τη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ, το προϊόν σας είναι πολύ φτωχό. Προειδοποιούμε δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους. Το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ δεν θα ανεχθούν αντίστοιχες συμπεριφορές και τη συγκάλυψη του ίδιου εγκλήματος στο μέλλον».

Τέλος, το σωματείο του ΑΠΟΕΛ σημειώνει ότι «το μεγαλύτερο Σωματείο της Κύπρου απαιτεί τον ίδιο σεβασμό που δείχνετε σε ομάδες που εκπροσωπούν μια γειτονιά ή έστω μια πόλη. Ζητάμε για πολλοστή φορά δίκαιη αντιμετώπιση από την ΚΟΚ και τα όργανα της και να αφήσουν την καλύτερη ομάδα να κερδίζει στα παρκέ. Η καλαθόσφαιρα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας