Πασίγνωστη τραγουδίστρια καταγγέλλει πρώην μπασκετμπολίστα για εκδικητική πορνογραφία

Θύμα revenge porn έπεσε πολύ γνωστή τραγουδίστρια, καταγγέλλοντας πρώην μπασκετμπολίστα και φίλο πρώην συντρόφου της για εκδικητική πορνογραφία.

Η τραγουδίστρια καταγγέλλει πρώην μπασκετμπολίστα για τη διαρροή προκλητικών βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφορικά με την τραγουδίστρια, πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα, η οποία έχει αποσυρθεί το τελευταίο διάστημα σε μια επαρχιακή πόλη. Επίσης, για τον πρώην μπασκετμπολίστα, τονίστηκε στην εκπομπή πως δεν είναι στο ενεργό μπάσκετ και είναι υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας.

Η συγκλονιστική περιγραφή της τραγουδίστριας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή, η 34χρονη τραγουδίστρια περιγράφει ότι όλα ξεκίνησαν με κάποια μηνύματα που είχε στη σελίδα που διατηρούσε για να έρχεται σε επαφή με το κοινό της.

«Εκεί ανέβασε μία φωτογραφία και προσκαλούσε το κοινό μου να κάνει like για να ανεβάσει αποκαλυπτικές μου φωτογραφίες. Στην αρχή πίστευα ότι είναι μία φάρσα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι πραγματικότητα όλο αυτό, ότι κάποιος με απειλεί, ώσπου είδα προσωπικά μηνύματα που μου είχε στείλει και στα οποία με έβριζε ένας άγνωστος και μου έστελνε φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει ο πρώην σύντροφός μου. Ήξερα ποιος είναι πίσω απ’ αυτό. Ήξερα ότι δεν είχαμε χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο. Μου είχε πει ότι θα έκανε ό,τι ήθελε με αυτές τις φωτογραφίες που του ζητούσα να διαγράψει», εξήγησε η 34χρονη τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, τονίζει πως λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψε ότι σε site πορνογραφικού περιεχομένου είχε φτιάξει προφίλ με το όνομά της, έχοντας ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο.

«Τότε καταστράφηκε όλος μου ο κόσμος. Κάτω από πιέσεις τράβηξε αυτό το υλικό με το προσωπικό του κινητό, το κράτησε χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ενώ του έλεγα να το διαγράψει, μου είπε ότι τα διέγραψε. Τα ανακάλυψα στο κινητό του… Για έξι μήνες έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης, με παρακολουθούσε και είχε γίνει εμμονικός» λέει η 34χρονη, η οποία απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν εμφανίστηκε το υλικό στο διαδίκτυο.

«Είναι ένα υλικό που ανεβαίνει και ανεβαίνει ξανά και με στοχοποιεί, με το ονοματεπώνυμό μου. Η δισκογραφική μού γύρισε την πλάτη, σταμάτησα να έχω πια live εμφανίσεις. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και πάνω στην καλύτερή μου στιγμή, ήρθε αυτή η τρικλοποδιά, να προσπαθεί να με ρίξει στον βούρκο. Άρχισα να φοβάμαι, να μου μιλάνε άνθρωποι και να μου λένε ότι εκδίδομαι, γιατί πέρα απ’ αυτό το υλικό φτιάξανε και προφίλ σε site με συνοδούς. Ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί, υπήρχε αγάπη, αυτή τη σχέση την είχα από τα 22 έως τα 27. Κάνω όλα αυτά τα χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να αντεπεξέλθω και να κρατηθώ στη ζωή», εξηγεί η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από ένα άλλο πρόσωπο, γνώριμο στον πρώην σύντροφο της 34χρονης. Με την τραγουδίστρια να σχολιάζει: «Ήμουν σίγουρη ότι είχε συνεργούς, γιατί είναι πολύ χειριστικό άτομο», χαρακτηρίζοντας όλο αυτό ως έναν «πνευματικό βιασμό».

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...