Συγκίνηση στον αγώνα καλαθόσφαιρας για τον αείμνηστο Γιώργο Θυρώτου

Έγινε την περασμένη εβδομάδα αγώνας παλαιμάχων διεθνών καλαθοσφαιριστών εις μνήμη και τιμή του μεγάλου αρχηγού, αείμνηστου, Γιώργου Θυρώτου.

Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου, του συγγραφέα Τάκη Μιχαήλ “Γιώργος Θυρώτος ο Αρχηγός”. Ο αγώνας έγινε στη Λεμεσό, στο κλειστό γήπεδο της Αέλ.

Σε αυτόν έλαβαν μέρος 32 Παλαίμαχοι Διεθνείς Καλαθοσφαιριστές που τίμησαν με το εθνόσημο στο στήθος την Κύπρο μας, αλλά και ο μεγάλος αρχηγός (και προπονητής) της Εθνικής Ελλάδος Παναγιώτης Γιαννάκης!

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ελλάδος του 1987 Παναγιώτης αποδέχθηκε προσωπική πρόσκληση των διοργανωτών και ήταν παρών τόσο στη παρουσίαση του βιβλίου όσο και στον αγώνα, φορώντας πάλιν την θρυλική φανέλα με τον αριθμό 6 και αγωνίστηκε μαζί μας, για να τιμήσει και αυτός την μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου δικού μας αρχηγού Γιώργου Θυρώτου. Δέος και συγκίνηση για όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι θυμήθηκαν παλιές νοσταλγικές και όμορφες στιγμές, τα έδωσαν όλα και πάλιν στο γήπεδο, ενώ στην κερκίδα, που ήταν κατάμεστη από κόσμο, δονούσε το σύνθημα

“Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέεεε Γιώργο Θυρώτο αρχηγέεε”. Σύνθημα που φώναξαν ρυθμικά και όλοι οι παλαίμαχοι διεθνείς καλαθοσφαιριστές με την λήξη του αγώνα. Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας αλλά και όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο.

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)