Το NBA επιστρέφει-Τα στοιχήματα, οι σταρ και οι πιθανότητες του Γιάννη για τίτλο

Οι 30 ομάδες του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της 18ης Οκτωβρίου και ανάμεσά τους και οι… δικοί μας Μιλγουόκι Μπακς.

Ο «Ελαφιακός», όπως αποκαλούν οι άνθρωποι του Μιλγουόκι την ομάδα τους για χάρη των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, που είναι, σύμφωνα με τους general managers, το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος με ελληνικό στοιχείο.

Κι αυτό γιατί μετά από έναν χρόνο παραμονής στην Ευρώπη, ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό των Σικάγο Μπουλς (και θα είναι αντίπαλος με τα αδέρφια του στην Ανατολική Περιφέρεια), ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εξαργύρωσε την εξαιρετική διετία σε Μακάμπι και Ολυμπιακό υπογράφοντας στους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.

Μακάρι να έχει και ελληνικό χρώμα το φινάλε της σεζόν, αν και η αλήθεια είναι ότι στην εκκίνηση της καμία ομάδα δεν φαίνεται να έχει πάρει την pole position και τον τίτλο του φαβορί.

Για να το θέσουμε διαφορετικά, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο ξεκάθαρο φαβορί στον ορίζοντα κι αυτό το στοιχείο δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα όσα θα δούμε μέχρι τα μέσα Ιουνίου (όποτε και τελειώνει η σειρά των τελικών).

Το καλοκαίρι των μη ηχηρών αλλαγών, των επιστροφών και η έλλειψη μιας super team

Το περασμένο καλοκαίρι η απόκτηση του Ράσελ Ουέστμπρoυκ από τους Λέικερς (τον πήραν από τους Ουάσινγκτον Oυίζαρντς) ήταν το μεγάλο μπαμ , καθώς 33χρονος (τότε) γκαρντ ερχόταν να προστεθεί στους ΛεΜπρον Τζέιμς, Αντονι Ντέιβις για να δημιουργηθεί η αίσθηση μιας super team στη Δυτική Περιφέρεια, καθώς στην Ανατολική αυτός ο τίτλος είχε δοθεί στους Νετς που είχαν φέρει στο Μπρούκλιν από τις αρχές του 2021 τον Τζέιμς Χάρντεν για να συμπληρώσει το παζλ με Κάιρι Ιρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ.

Αμφότερες πάντως δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα κι αυτό το καλοκαίρι κανείς ιδιοκτήτης ομάδας δεν προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι ανάλογο…

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κουνήθηκε φύλλο στη μεταγραφική περίοδο. Ανταλλαγές έγιναν -και ως είθισται πάρα πολλές-, με αρκετές ομάδες να αλλάζουν πρόσωπα (και στόχους), ωστόσο αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι οι πιο σημαντικές κινήσεις ήταν οι επιστροφές αθλητών που αντιμετώπισαν πέρσι πρόβλημα τραυματισμού.

Πιο τρανταχτή αυτή του Καουάι Λέοναρντ ο οποίος μετά από ενάμιση (!) χρόνο είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί με τη φανέλα των Κλίπερς που ευελπιστούν ότι μπορεί να τους οδηγήσει στην κορυφή.

Ο Μπεν Σίμονς, για πρώτη φορά από τη στιγμή που έγινε ανταλλαγή με τον Τζέιμς Χάρντεν, θα παίξει με τους Νετς, ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς (έπαιξε 29 ματς πέρσι) θα είναι διαθέσιμος στο Πόρτλαντ όπως κι ο Ζαϊόν Γουίλιαμσον (Νο1 στο ντραφτ του 2019) για τους Πέλικανς, αλλά και ο Τζαμάλ Μάρεϊ για τους Νάγκετς (έχασε όλη την περσινή σεζόν λόγω ρήξης χιαστών τον Απρίλιο του 2021).

Η ομοιογένεια όπλο των Μπακς

Από τις ομάδες που ήταν οι… πιο ήσυχες στο μεταγραφικό παζάρι ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς. Οι πρωταθλητές του 2021 έφτασαν πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά της Ανατολής για να αποκλειστούν στον 7ο αγώνα με τους Σέλτικς, πληρώνοντας ουσιαστικά την απουσία του Κρις Μίντλεντον από τη σειρά.

Η αρχή της σεζόν τούς βρίσκει υγιείς με εξαίρεση τη μοναδική τους προσθήκη, τον πολύπειρο Αυστραλό Τζο Ινγκλς που έμεινε ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ, αλλά λίγο πριν το φινάλε της περσινής σεζόν υπέστη ρήξη χιαστών. Η επιστροφή του τοποθετείται στις αρχές του νέου χρόνου και ουσιαστικά περιμένουν τη βοήθεια του (το μακρινό σουτ) στα playoffs.

 Μέχρι τότε θα τραβήξουν κουπί οι ίδιοι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να θεωρεί πλεονέκτημα την ομοιογένεια. «Είναι καλό ότι μείναμε η ίδια ομάδα γιατί ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου», είπε χαρακτηριστικά ο Greek Freak και συμπλήρωσε: «Oπως συμβαίνει κάθε σεζόν, υπάρχουν 5-6 ομάδες που έχουν κάποιες πιθανότητες να κερδίσουν τον τίτλο κι οι Μπακς είναι μία από αυτές. Μακάρι να είναι ο Θεός με το μέρος μας και να το κατακτήσουμε εμείς».

Στοιχήματα και ερωτηματικά σε Ανατολή και Δύση

Από τη στιγμή που οι Γούοριορς πέρυσι έφτασαν στην κορυφή, λογικό είναι να θεωρούνταν ως το φαβορί για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους… Μέχρι τη στιγμή που την απόλυτη ηρεμία της περιόδου προετοιμασίας, ανατίναξε το επεισόδιο του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ. Ο πρώτος γρονθοκόπησε τον δεύτερο μετά από αντιπαράθεση που είχαν στην προπόνηση με το βίντεο να διαρρέει και τους πρωταθλητές να βιώνουν μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Στα αποδυτήριά τους έχουν την εμπειρία και τις προσωπικότητες για να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες δεν δείχνουν διάθεση να το ξεπεράσουν έτσι εύκολα. Μόνο που ο Γκριν (που το 2019 είχε πολλά επεισόδια με τον Ντουράντ) δεν είναι ένας απλός παίκτης, αλλά ο κορυφαίος αμυντικός τους, αυτός που παίζει ξύλο για τους υπόλοιπους κι εφόσον βγει από την εξίσωση τα δεδομένα αλλάζουν.

Εξίσου αναπάντεχο ήταν και το… σοκ που υπέστησαν οι περσινοί φιναλίστ Σέλτικς, καθώς θα πορευτούν τη φετινή σεζόν (τουλάχιστον) χωρίς τον προπονητή τους Ιμε Ουντόκα. Ο άνθρωπος που αναμόρφωσε τους Κέλτες τιμωρήθηκε με ετήσιο αποκλεισμό από την ομάδα μετά την αποκάλυψη του παράνομου δεσμού που είχε με γυναίκα υπάλληλο του συλλόγου. Οι Σέλτικς επέλεξαν να δώσουν την ομάδα στον βοηθό του Τζο Ματσούλα, αλλά υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο αυτός μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο. Το τρίτο μεγάλο ερωτηματικό που προέκυψε από… εξωαγωνιστικούς λόγους είναι οι Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι το 2021 βρέθηκαν στους τελικούς για να υποκύψουν στην παρέα του Αντετοκούνμπο.

Οι Σανς και φέτος είχαν φιλοδοξίες, ωστόσο στις αρχές του περασμένου μήνα η ομάδα της Αριζόνα βρέθηκε σε τρικυμία όταν αποκαλύφθηκε ότι ο ιδιοκτήτης Ρόμπερτ Σάρβερ στα 18 χρόνια που έχει την ομάδα είχε δημιουργήσει ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους του οργανισμού με ρατσιστικές και σεξιστικές συμπεριφορές.

Ο Σάρβερ τιμωρήθηκε με ετήσιο αποκλεισμό και 10 εκατ. δολάρια πρόστιμο, ωστόσο η πίεση από το NBA για οριστική αποχώρησή του φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς θυμίζοντας την ανάλογη υπόθεση του Ντόναλντ Στέρλινγκ. Το 2014 ο τότε ιδιοκτήτης των Κλίπερς εμφανίστηκε σε βίντεο να συνομιλεί με τη Μεξικανή φίλη του χρησιμοποιώντας βροχή ρατσιστικών χαρακτηρισμών. Λίγες εβδομάδες αργότερα πουλούσε με 2 δισ. δολάρια στον Στιβ Μπάλμερ (ο πιο πλούσιος ιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ)… Κι αυτό θα συμβεί με τον Σάρβερ (απλά αυτός θα πουλήσει με 3 δισ.), ωστόσο το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα θα μπορέσει η ομάδα να απορροφήσει τους κραδασμούς από αυτήν την περιπέτεια.

Οι Κλίπερς από την πλευρά τους με την επιστροφή του Λέοναρντ και υγιή τον Πολ Τζορτζ (είχε λείψει πέρυσι κι αυτός για 3,5 μήνες) ονειρεύονται να δουν επιτέλους την ομάδα που είχαν χτίσει προς διετίας προκειμένου να γίνουν αυτή η κορυφαία ομάδα στην Πόλη των Αγγέλων, αλλά και σε όλη τη λίγκα (έχοντας και την προσθήκη του πολύπειρου Τζον Γουόλ, ο οποίος μετά από δύσκολη περίοδο έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο).

Οι Κλίπερς είναι ένα μεγάλο, αλλά ωραίο στοίχημα, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τους 76ers των Τζόελ Εμπίντ, Τζέιμς Χάρντεν. Ο τελευταίος έχει πλέον εγκλιματιστεί στη Φιλαδέλφεια, ο πρώτος είναι πιο ώριμος από ποτέ και με έναν ανανεωμένο πάγγκο φαντάζουν ικανοί για την έκπληξη στην Ανατολή και σίγουρα θα είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Στην ίδια κατηγορία και οι Ατλάντα Χοκς που προσέθεσαν στους Τρέι Γιανγκ, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Τζον Κόλινς και τον Ντεζούντε Μάρεϊ που αποκτήθηκε από τους Σπερς.

Κλείνοντας με την Ανατολή υπάρχει ο παράγοντας Μπρουκλιν Νετς με τον Ιρβινγκ μάχιμο πλέον, χωρίς τον βραχνά του… εμβολίου, τον Σίμονς έτοιμο να αγωνιστεί, αλλά και τον Ντουράντ να μένει, καθώς δεν κανείς δεν μπόρεσε να καλύψει τα «θέλω» τον Νετς. Ο KD είχε ζητήσει να φύγει ο προπονητής Στιβ Νας, αλλά παρέμειναν και οι δύο, κι η συνύπαρξη τους αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στο Σαν Αντόνιο ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει αφήσει στην… άκρη αυτή τη σεζόν βλέποντας στο μέλλον με την ελπίδα ότι θα πάρει το Νο1 του ντραφτ της επόμενης σεζόν και θα επιλέξει τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά (θα αναφερθούμε παρακάτω στο παιδί-θαύμα από τη Γαλλία). Γενικότερα πάντως στη Δυτική Πριφέρεια υπάρχουν αρκετές ομάδες που προκαλούν ενδιαφέρον (πέρα από τους Γουόριορς, Κλίπερς, Σανς). Ιδιαίτερα το εγχείρημα των “δίδυμων πύργων» που λανσάρουν οι Τίμπεργουλβς, καθώς πλαισίωσαν τον Καρλ-Αντονι Τάουνς με τον Ρουντί Γκομπέρ.

Το πρότζεκτ Γουεμπανιαμά

Ο,τι όμως και αν δουν τα μάτια μας φέτος, η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμένουν με αγωνία το επόμενο καλοκαίρι και δη τη διαδικασία του ντραφτ, όπου ένας 18χρονος Γάλλος έχει ήδη κλείσει ως πρώτη επιλογή.

Ο λόγος για τον 18χρονο ύψους 2,21 (αν και κάποιοι επιμένουν ότι είναι πιο ψηλός) Βικτόρ Γουεμπανιαμά, ο οποίος έχει απίστευτη τεχνική και σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, αλλά με τα τεράστια χέρια του (και παρόλο που δεν έχει όγκο) παίζει φοβερή άμυνα.

Συστήθηκε πέρσι στο ευρύ κοινό όταν με τη φανέλα της Βιλερμπάν έπαιξε στην Ευρωλίγκα (σε ηλικία 17 ετών) και αμέσως τα λαγωνικά του NBA έπεσαν πάνω του, αλλά φέτος θα αγωνιστεί στην άσημη Λεβαλουά Μετροπολιτάν. Μια επιλογή που ουσιαστικά υπαγορεύτηκε από τους μελλοντικούς εργοδότες του που δεν ήθελαν να καταπονηθεί με ταξίδια και παιχνίδια στην Ευρωλίγκα αλλά να παίξει σε μια ομάδα όπου θα έχει και χρόνο συμμετοχής και χρόνο για να δουλέψει το κορμί του.

Και όσοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήταν δύσπιστοι για το ταλέντο του, την περασμένη εβδομάδα έμειναν έκθαμβοι με τα όσα έκανε στις φιλικές αναμετρήσεις (που διεξήχθησαν στη Νεβάδα) μεταξύ της Μετροπολιτάν και της G-League Ignite της αναπτυξιακής ομάδας του NBA.

Στα δύο ματς που έγιναν είχε 37 (7/11 τρίποντα) και 36 πόντους αντίστοιχα, ενώ οι πλατφόρμες του ESPN και του NBA TV που μετέδιδαν τον αγώνα έπεσαν από την τεράστια επισκεψιμότητα.

Οι σούπερ σταρ του NBA (ΛεΜπρον, Κάρι, Γιάννης) μιλούν με θαυμασμό για τον Γάλλο που έρχεται και ο Ανταμ Σίλβερ, ο κομισάριος του NBA, από το Ντουμπάι, όπου βρέθηκε για φιλικούς αγώνες, βλέποντας… μπροστά ζήτησε από τις ομάδες να μη χάνουν στους αγώνες τους, ελπίζοντας έτσι ότι θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους να τον αποκτήσουν (οι ομάδες με τα 5 χειρότερα ρεκόρ στη σεζόν είναι αυτές που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν το Νο 1).

Ο Γουεμπανιαμά έχει επισκιάσει και το νέο μεγάλο πρότζεκτ του αμερικανικού μπάσκετ Σκουτ Χέντερσον, ο οποίος από το Λύκειο πήγε κατευθείαν στην G League (κι ήταν αντίπαλος του Γουεμπανιαμά στα φιλικά), αλλά εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και ο Γάλλος πάρει το Νο 1, τότε είναι σχεδόν βέβαια ότι αυτός θα επιλεγεί στο Νο 2.

Οι ημερομηνίες-κλειδιά της φετινής σεζόν

Το τζάμπολ στην 77η έβδομη σεζόν του ΝΒΑ θα δοθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στη Βοστόνη, όπου στις 02.30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) οι Σέλτικς υποδέχονται τους 76ερς.

Δύο ώρες αργότερα στο Σαν Φρανσίσκο κάνουν πρεμιέρα οι πρωταθλητές Γουόριορς που κοντράρονται με τους Λέικερς, αλλά πριν από την έναρξη του αγώνα θα έχουμε το καθιερωμένο τελετουργικό με την απονομή των δαχτυλιδιών στον Στεφ Κάρι και την παρέα του.

Η regular season θα διαρκέσει σχεδόν 7 μήνες, καθώς ολοκληρώνεται στις 9 Απριλίου 2023 και σχεδόν αμέσως θα... σερβιριστεί το κυρίως πιάτο με την έναρξη των playoffs.

Σ’ αυτόν τον μαραθώνιο (υπενθυμίζουμε ότι η κάθε ομάδα δίνει 82 αγώνες στην κανονική περίοδο) όπου κάθε μέρα υπάρχουν αναμετρήσεις, μία από τις εξαιρέσεις είναι η 8η Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα έχουν οριστεί οι Eνδιάμεσες Eκλογές στις ΗΠΑ (για Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων) και το NBA ανακοίνωσε ότι και οι 30 ομάδες θα αγωνιστούν στις 7 Νοεμβρίου, ενθαρρύνοντας τη μαζική συμμετοχή των φιλάθλων στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Επιστρέφοντας στα playoffs, αρχικά οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 7 έως 10 σε κάθε περιφέρεια θα αγωνιστούν στο Play-In Tournament (το διάστημα 11-14 Απριλίου), όπου θα κριθούν οι δύο τελευταίες θέσεις (7η και 8η).

Το Σάββατο 15 Απριλίου ξεκινούν τα playoffs, με τον 1ο αγώνα της σειράς των τελικών να είναι προγραμματισμένος για την 1η Ιουνίου, ενώ αν φτάσουμε σε 7ο ματς, αυτό θα διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου.

Οσον φορά το All Star Game, θα διεξαχθεί το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου στο Σολτ Λέικ (έδρα των Γιούτα Τζαζ), ενώ η πολυαναμενόμενη διαδικασία του draft θα γίνει στις 22 Ιουνίου (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η πόλη).

Οι φήμες για εξάπλωση σε Λας Βέγκας και Σιάτλ

Με το νέο πρωτάθλημα να είναι προ των πυλών, ίσως να είναι και το τελευταίο που διεξάγεται με 30 ομάδες, καθώς πληθαίνουν οι φήμες για… αναδιάρθρωση με την προσθήκη δύο νέων franchise.

Οι υποψηφιότητες είναι αρκετές, ωστόσο τις μεγαλύτερες πιθανότητες έχει το Σιάτλ (που ετοιμάζεται να ζήσει τις ένδοξες ημέρες των Σόνικς) και το Λας Βέγκας. Μάλιστα για την ομάδα «στην πόλη της αμαρτίας» αυτός που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να επενδύσει είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Τα συμβόλαια και έσοδα που προκαλούν ίλιγγο

Πέρα όμως από τις αγωνιστικές προβλέψεις, τα αστέρια του σήμερα και του αύριο το NBA είναι μια βιομηχανία θεάματος και… εσόδων.

Με το salary cap να ανεβαίνει κάθε χρόνο (φέτος είναι στα 123 εκατ. δολάρια, του χρόνου υπολογίζεται ότι θα φτάσει τα 134) οι ομάδες ξοδεύουν ολοένα περισσότερα…

Από τη φετινή σεζόν μόνο οι μισθοδοσίες του Σαν Αντόνιο θα είναι κάτω από τα 100 εκατ. δολάρια (97,8 για την ακρίβεια), ενώ στο top 5 της σχετικής λίστας είναι οι:

1. Γουόριορς 200.000.000

2 .Κλίπερς 198.800.000

3. Νετς 190.500.000

4. Μπακς 185.200.000

5. Σέλτικς 182.800.00

Oσον αφορά τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές εννοείται ότι στις κορυφαίες θέσεις φιγουράρει και το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι στο δεύτερο χρόνο του Super Max συμβολαίου του με τους Μπακς, αλλά έχει φτάσει στο σημείο να κερδίζει περισσότερο από χορηγούς και επενδύσεις!

Ο Greek Freak για τη σεζόν 2022-2023 θα έχει συνολικά έσοδα 86,5 εκατ. δολαρίων, τα 42,5 εκατ. εκ των οποίων είναι από το συμβόλαιό του και τα υπόλοιπα 44 εκατ. από τις χορηγίες… Ο Γιάννης είναι ο μόνος από τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους που είναι κάτω των 30 (27 ετών), ενώ ο μοναδικός που ξεπερνά τα 100 εκατ. είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς με εκτιμώμενα έσοδα στα 124.5 εκατ. δολάρια.

Το μεγάλο ρεκόρ του «Βασιλιά»

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, πέρα από καλύτερα αμειβόμενος αθλητής, ετοιμάζεται να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- κάποια στιγμή μετά την αλλαγή του χρόνου αναμένεται να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Ο «King LeBron» έχει 37.062 πόντους, 1.326 λιγότερους από τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, που είναι στην κορυφή από τις 5 Απριλίου 1984, όταν ξεπέρασε τον θρυλικό Ουίλτ Τσάμπερλεϊν. Ο ΛεΜπρον έχει μέσο όρο 27 πόντους στην 20ετή καριέρα του στο NBA και λογικά θα χρειαστεί περίπου 50 ματς για να σπάσει το ρεκόρ και να περάσει στην Ιστορία ως ο κορυφαίος σκόρερ της Λίγκας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...