Το video της απογοήτευσης του Φέρντιναντ

Ο Ρίο Φέρντιναντ πριν από το παιχνίδι της Αγγλίας με την Ισλανδία χαλάρωνε στο γυμναστήριο και έκανε σχόλια στην κάμερα πως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι τα "3 λιοντάρια" θα αποκλειστούν.

Η κάμερα τον ακολουθούσε για την δημιουργία ενός video που ανέβηκε στον λογαριασμό youtube του ηλεκτρονικού περιοδικού που έχει ο άλλοτε σπουδαίος κεντρικός αμυντικός.

Η κάμερα ήταν μαζί του πριν το ματς, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά. Εκτός από το σχόλιο για το αγώνα, πως δηλαδή δεν μπορεί να διανοηθεί αποκλεισμό, μίλησε για το BREXIT, με το οποίο ξεκάθαρα είναι ενάντια και ζήτησε από τους παίκτες της εθνικής Αγγλίας να δώσουν μια ψυχολογική τόνωση στον λαό, γιατί αυτό κάνει το ποδόσφαιρο.

Ο λαός βέβαια απογοητεύτηκε ακόμη περισσότερο, ο Φέρντιναντ αφού μίλησε στο ραδιόφωνο παρακολούθησε το ματς μαζί με τους Τζερμέιν Τζίνας και Άλαν Σίρερ, με τους οποίους μετά θα σχολίαζαν σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το video είναι εντυπωσιακό, οι αντιδράσεις των Φέρντιναντ, Σίρερ και Τζίνας σε συγκλονίζουν αν αγαπάς την εθνική Αγγλίας και σε κάνουν γελάς αν την μισείς. Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο τους λυπάσαι, όλους.

"Πάμε Τζέιμι", φώναξε ο Τζίνας όταν ο Βάρντι μπήκε στην περιοχή για να ακολουθήσει ο Φέρντιναντ: "Ουάου, τι τάκλιν ήταν αυτό"! Μετά το ματς ο Φέρντιναντ ήταν κάτι περισσότερο από απογοητευμένος και σχολίασε στην κάμερα πως η Αγγλία χρειάζεται τώρα έναν νέο φιλόδοξο προπονητή.

Δείτε το video...

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Με Ντβάλι βασικό η Γεωργία κόντρα στην Ελλάδα
Παρουσιάζει τις λεπτομέρειες για την ανέγερση του νέου γηπέδου ο ΑΠΟΕΛ
Στην Αρένα μαζί με προέδρους ομάδων για να παρακολουθήσει το φιλικό της Εθνικής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (pics)
Δύο αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, βγαίνει το ζευγάρι του τελικού
Οι αποδόσεις για τον τίτλο, η καθοριστική 5η αγωνιστική και η μάχη για την Ευρώπη
Κοινή ανακοίνωση σωματείων του Final 4-«Διερωτόμαστε αν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε»
Κυπελλούχος ο Απόλλωνας και πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ για τον Πίττα
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και την αποβολή του Τιουνέ
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»